Κίνηση στους δρόμους: Το αδιαχώρητο στο κέντρο της Αθήνας, την παραμονή του lockdown

Κίνηση στους δρόμους: Το αδιαχώρητο στο κέντρο της Αθήνας, την παραμονή του lockdown
Στιγμιότυπα κυκλοφορικού χάους στο κέντρο της Αθήνας λόγω lockdown ,Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 Eurokinissi

Μποτιλιαρισμένοι οι περισσότεροι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας λίγες ώρες πριν την εφαρμογή του lockdown. Ποιους δρόμους να αποφύγετε. Δείτε LIVE τον χάρτη.

Συνεχίζονται τα έντονα προβλήματα στην κίνηση που παρατηρούνται από το πρωί της Παρασκευής σε πολλές περιοχές και κεντρικές οδούς της Αττικής, λίγες ώρες πριν το καθολικό lockdown του Σαββάτου (07/11).

Πολύ μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά στην περιοχή του Συντάγματος, όπου οι οδηγοί κινούνται αργά με την ουρά  των οχημάτων να φτάνει χαμηλά στη Συγγρού έως το ύψος της Λεωφόρου Παπανδρέου.

 

Στο κόκκινο είναι και η κάθοδος της Λεωφόρου Κηφισίας από τον Φάρο Ψυχικού στην κάθοδο της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Αρδηττού, καθώς και στην Καλλιρόης.

Με δυσκολία επίσης διεξάγεται η κυκλοφορία σχεδόν σε όλη την άνοδο της Πειραιώς και σητν κάθοδο από το ύψος της Καλών Τεχνών και μέχρι την Μικράς Ασίας.

Πολλές δυσκολίες αντιμετωπίζουν, επίσης, οι οδηγοί που κινούνται στη Λεωφόρο Κηφισού τόσο στην κάθοδο από τον Άγιο Στέφανο μέχρι την Λεωφόρο Αθηνών και σχεδόν σε όλο το μήκος της ανόδου έως την Μεταμόρφωση.

Στην Πανεπιστημίου τα οχήματα κινούνται πολύ αργά, όπως και στην περιοχή του Μεταξουργείου και της Ομόνοιας, ενώ η Παναγή Τσαλδάρη στον Κεραμεικό έχει “μπλοκάρει”.
 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα