Κλειστά τα μαγαζιά την Κυριακή λόγω Μαραθωνίου

Κλειστά τα μαγαζιά την Κυριακή λόγω Μαραθωνίου
Κόσμος στο κέντρο της Αθήνας Aris Oikonomou/SOOC

Νέα αλλαγή στη λειτουργία των καταστημάτων για αύριο Κυριακή (13/11) καθώς ούτε αυτή τη φορά θα λειτουργήσουν λόγω της διεξαγωγής του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Ούτε αυτή την Κυριακή (13/11) πρόκειται να λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας λόγω της διεξαγωγής του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών που πραγματοποιείται αύριο.

Υπενθυμίζεται πως με έκτακτη ενημέρωση λόγω της κακοκαιρίας EVA είχε αποφασιστεί η μετάθεση της προαιρετικής λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων από τις 6 Νοεμβρίου για τις 13 Νοεμβρίου.

Η ημερομηνία αυτή συμπίπτει ωστόσο με τη διεξαγωγή του Μαραθωνίου Δρόμου της Αθήνας, γεγονός που θα σημάνει διακοπή κυκλοφορίας στην πρωτεύουσα και άρα αδυναμία πρόσβασης των καταναλωτών στην αγορά της Αθήνας, που κατά τεκμήριο είναι και η μεγαλύτερη πανελλαδικά.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η οριστική (;) μετάθεση της προαιρετικής λειτουργίας για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, η οποία εντάσσεται χρονικά δε μέσα στην περίοδο της περιβόητης Black Friday (πρώτη Κυριακή μετά την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα