Κλήρωση για τους ισοβαθμούντες υποψήφιους ειδικούς φρουρούς

Όχημα της αστυνομίας
Όχημα της αστυνομίας EUROKINISSI

Η κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων από τον πρόσφατο διαγωνισμό για την πρόσληψη νέων ειδικών φρουρών, θα γίνει την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στην πρώην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα

Με κλήρωση θα δοθεί η λύση για τους ισοβαθμούντες υποψήφιους ειδικούς φρουρούς, που προέκυψαν από τον πρόσφατο διαγωνισμό για την πρόσληψη, νέου προσωπικού. Η σχετική ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ανακοινώνεται ότι την 06-09-2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 θα διεξαχθεί, στην πρώην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα επί της Λ. Μεσογείων 96, κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υποπαρ. 3 της παρ. Β του κεφαλαίου V της υπ αριθ. 6000/2/6270-ογ΄ από 06-08-2019 προκήρυξης.

ADVERTISING

Επισημαίνεται ότι, οι ισοβαθμούντες ενημερώνονται τόσο από τις οικείες Διευθύνσεις Αστυνομίας, όσο και μέσω e-mail στις διευθύνσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που είχαν δηλώσει ενυπογράφως κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής.

Υποψήφιοι που δεν ισοβαθμούν με συνυποψήφιό τους δεν θα λάβουν σχετική ειδοποίηση. Ενημέρωση όλων των υποψηφίων για τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στον πίνακα πληρούντων τα προσόντα κατά φθίνουσα σειρά μορίων θα γίνει με νεότερη ανακοίνωση, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην οικεία προκήρυξη».

SHARE:

24Media Network