Κολωνός: Στον εισαγγελέα Μίχος και Σοφιανίδης – Ομολόγησαν “σεξουαλικές επαφές”, αρνούνται βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Στον εισαγγελέα Μίχος και Σοφιανίδης – Ομολόγησαν “σεξουαλικές επαφές”, αρνούνται βιασμό της 12χρονης
INTIME NEWS, Ε.Λ.Α.Σ

Ολοκληρώθηκε η απολογία των Μίχου και Σοφιανίδη στην ανακρίτρια για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης. Αναμένεται η απόφαση για την προφυλάκιση τους. Συμπληρωματική κατάθεση απο την 12χρονη την Πέμπτη.

Ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών οδηγούνται ο Ηλίας Μίχος και ο Ιω. Σοφιανίδης, οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση εκπόρνευσης και βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Έχουν ήδη ολοκληρώσει τις απολογίες τους, τηρώντας το δικαίωμα σιωπής.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι προέβαλαν κάποιους ισχυρισμούς ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας. Συγκεκριμένα ο 53χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, αποδεχόμενος μόνο το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου, ενώ αρνείται την τέλεση της κατηγορίας του βιασμού.

Αντίστοιχα, ο 42χρονος εμφανίζεται να αρνείται επίσης το βιασμό, υποστηρίζοντας ότι συνευρέθηκε πάνω από μια φορά με τη 12χρονη, στην οποία όπως φέρεται να λέει, έδινε την αμοιβή της, και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Αυτή την ώρα αναμένεται η απόφαση επί της προφυλάκισης τους.

Την ίδια ώρα η πληρεξούσια δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, δήλωσε πως έχει προγραμματιστεί να δοθεί συμπληρωματική κατάθεση από τη 12χρονη την Πέμπτη, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν και αλλά παιδιά που να έχουν πέσει θύματα του συγκεκριμένο άνδρα, όπως άλλωστε κατήγγειλε νωρίτερα και η πρόεδρος εκδιδόμενων γυναικών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα