Αρχαία Κόρινθος: Καταδίωξη ληστών με πυροβολισμούς – Τρεις συλλήψεις

Αρχαία Κόρινθος: Καταδίωξη ληστών με πυροβολισμούς – Τρεις συλλήψεις
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Οι τρεις κακοποιοί πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από τους δράστες.

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αρχαία Κόρινθο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv, υπήρξε αστυνομική καταδίωξη ενός Ι.Χ., στο οποίο επέβαιναν τρεις ληστές. Οι κακοποιοί άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά. Κατά το περιστατικό τραυματίστηκαν δύο κακοποιοιί. Τελικώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν το όχημα και να συλλάβουν τους δράστες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση τηw ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό:

«Σήμερα το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην Αρχαία Κόρινθο, συνελήφθησαν τρεις επικίνδυνοι ένοπλοι κακοποιοί, οι οποίοι εμπλέκονται σε ένοπλες ληστείες. Οι τρεις κακοποιοί πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από τους δράστες. Ο ένας τραυματίας διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο και ο δεύτερος στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα