Μητσοτάκης σε γιατρούς στο “Σωτηρία”: “Είστε οι ήρωες πίσω από τις μάσκες”

Μητσοτάκης σε γιατρούς στο “Σωτηρία”: “Είστε οι ήρωες πίσω από τις μάσκες”
O Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το νοσοκομείο "Σωτηρία" συνοδευόμενος από τον Βασίλη Κικίλια Eurokinissi

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε επίσκεψη την Δευτέρα στο "Σωτηρία", που είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος “Η Σωτηρία” επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Το “Σωτηρία” αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς για ασθενείς με κορονοϊό, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας στους χώρους του νοσοκομείου έγινε και παράδοση υγειονομικού υλικού.

Ο πρωθυπουργός απευθνόμενος σε γιατρούς και νοσηλευτές, τους επαίνεσε για τη μεγάλη μάχη που δίνουν καθημερινά απέναντι στον ιό.

“Είστε στην πρώτη γραμμή της μάχης. Είστε οι ήρωες πίσω από τις μάσκες”, είπε χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ, στις ψυχολογικές δυσκολίες που μπορεί να δημιουργεί η καραντίνα στους πολίτες, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter, και προέτρεψε τον κόσμο να κάνει χρήση της σχετικής τηλεφωνική γραμμής 10306 για ψυχολογική στήριξη.

“Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, πολλοί συμπολίτες μας μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστούν στήριξη. Εάν αισθανθείτε πως χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να καλέσετε την τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς – σωματικά αλλά και ψυχικά”, σημείωσε ο πρωθυπουργός.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα