Κορονοϊός: Κλείνει για απολύμανση το γυμναστήριο Holmes στο Μαρούσι

Κορονοϊός: Κλείνει για απολύμανση το γυμναστήριο Holmes στο Μαρούσι
Το γυμναστήριο Holmes Place στο Μαρούσι Facebook

Μέλος της αλυσίδας γυμναστηρίων Holmes βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό. Σε τι μέτρα προχωράει η αλυσίδα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Μέσω ενός sms ενημερώθηκαν τα μέλη της αλυσίδας Holmes στο Μαρούσι ότι το γυμναστήριο θα πρέπει να προχωρήσει σε απολύμανση καθώς ένα από τα μέλη του βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα το sms που έλαβαν ανέφερε: “Αγαπητά μέλη, κατόπιν επίσημης αναφοράς περιστατικού διάγνωσης μέλους με τον ιό Covid-19, έχει τεθεί σε εφαρμογή το προβλεπόμενο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης“. Στην συνέχεια το sms παρέπεμπε σε link στην ιστοσελίδα του γυμναστηρίου.

Στην ανακοίνωηση του Holmes σημειώνεται: “Κατόπιν επίσημης αναφοράς περιστατικού διάγνωσης μέλους του club Αμαρουσίου με τον ιό COVID-19, θα θέλαμε καταρχάς να δηλώσουε την αμέριστη συμπαράσταση μας, συνοδευόμενη από ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Βασική προτεραιότητα των Holmes Place, αποτελεί η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων και των μελών τους. Σε αυτό το πλαίσιο, βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και έχει τεθεί σε εφαρμογή το προβλεπόμενο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης, που περιλαμβάνει: Διενέργεια άμεσης απολύμανσης σε όλες τις εγκαταστάσεις του club Αμαρουσίου.

Για τον λόγο αυτό, αύριο Τρίτη 10/3, το Club θα ανοίξει εκτάκτως στις 9:00 π.μ..

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα