Κορονοϊός: Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας Πέτρος Μουρατίδης

Κορονοϊός: Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας Πέτρος Μουρατίδης
O Πέτρος Μουρατίδης Facebook

Θύμα του κορονοϊού ο γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης Πέτρος Μουρατίδης. Είχε δημιουργήσει σειρά νυχτερινών κέντρων που άφησαν εποχή.

Τη μάχη με τον κορονοϊό έχασε σήμερα ο γνωστός επιχειρηματίας Πέτρος Μουρατίδης. Είναι το 315ο θύμα του ιού στη χώρα μας.

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης με πλήθος επιχειρήσεων, κατέληξε έπειτα από σχεδόν έναν μήνα νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Ο Πέτρος Μουρατίδης γεννηθείς το 1953, είχε δημιουργήσει σειρά μαγαζιών στη Θεσσαλονίκη που άφησαν εποχή όπως το Peter Sport, το Decadence, Mamounia, Markiz, Tsuki, Jungle, κλπ.

Είχε ανακαινίσει σε πολυχώρο το παλιό εργοστάσιο της Βίλκα, ενώ στην κατοχή του είχε διάφορα ακίνητα σε σημεία της πόλης και ένα εμβληματικό κτίριο στο λιμάνι, ενώ ακόμα ήταν μέλος της ομάδας που δημιούργησε το θρυλικό κλαμπ Amnesia στο αεροδρόμιο.

Συνέβαλε στην καθιέρωση πολλών μουσικών, οι  οποίοι ξεκίνησαν την καριέρα τους από τα μαγαζιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από ζάχαρο, καθιστώντας τον ευάλωτο απέναντι στον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει η parallaxi, tτα ονόματα των μαγαζιών του ξεκινούσαν από Ma λόγω της γιαγιάς του Μαρπέσα, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία, το όνομα της το πήρε από νύφη της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας.

Είχε τρεις γιους που ασχολούνται με τις επιχειρήσεις του και μια κόρη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα