Κορονοϊός: Συνεχείς έλεγχοι και βεβαίωση παραβάσεων στις πλατείες

Κορονοϊός: Συνεχείς έλεγχοι και βεβαίωση παραβάσεων στις πλατείες
Αστυνόμευση στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη Eurokinissi

Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στις Πλατείες Υμηττού, Αγίου Γεωργίου Κυψέλης, Βαρνάβα και στην οδό Βεάκη στο Περιστέρι

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού και αντιμετώπισης του φαινομένου συγχρωτισμού ατόμων σε δημόσιους χώρους, απογευματινές και βραδινές ώρες χθες, πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις, με συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες Διευθύνσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στις Πλατείες Υμηττού, Αγίου Γεωργίου Κυψέλης, Βαρνάβα και στην οδό Βεάκη στο Περιστέρι.

Αναλυτικά, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, στην Πλατεία Υμηττού, ελέγχθηκαν 130 άτομα, 120 οχήματα και 8 καταστήματα, βεβαιώθηκαν 86 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και 13 παραβάσεις των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου Κυψέλης ελέγχθηκαν 78 άτομα, 15 οχήματα και 5 καταστήματα, βεβαιώθηκαν 13 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και δύο παραβάσεις των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Στην Πλατεία Βαρνάβα ελέγχθηκαν 123 άτομα, 20 οχήματα, βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού και στην οδό Βεάκη, στο Περιστέρι, ελέγχθηκαν 85 άτομα, 25 οχήματα και 4 καταστήματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα