Κούγιας για Ριχάρδο: Δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του

Κούγιας για Ριχάρδο: Δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του
Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας Eurokinissi

Ο γνωστός ποινικολόγος παρουσιάζει 10 σημεία υποστηρίζοντας πως η εξαγωγή χρυσού ήταν νόμιμη και χρεώνει "ερασιτεχνισμό" στην αστυνομία για το χειρισμό της υπόθεσης.

Με ένα τρισέλιδο δελτίου Τύπου 10 σημείων ο δικηγόρος του γνωστού τηλε-ενεχυροδανειστή Ριχάρδου που έχει συλληφθεί για εμπλοκή σε κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού, Αλέξης Κούγιας, επιχειρεί να υπερασπιστεί τον εντολέα του λέγοντας πως η υπόθεση δεν είναι όπως παρουσιάζεται από την αστυνομία και τα “αδηφάγα” ΜΜΕ. 

Σημειώνει πως δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος του Ριχάρδου, ενώ “δεν υπάρχει καμία τηλεφωνική συνομιλία του εντολέα μας που να τον συνδέει με παράνομη εξαγωγή χρυσού” υπογραμμίζει και κάνει αναφορά και στη δήλωση του πρωθυπουργού λέγοντας πως αυτή επέφερε βάρος στους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, καταλήγοντας πως είναι βέβαιος πως η δικαιοσύνη για άλλη μια φορά θα κάνει το καθήκον της.

Μάλιστα στρέφει τα βέλη του και κατά των δημοσιογράφων οι οποίοι όπως σημειώνει ανέπτυξαν παραφιλολογία ότι “η υπόθεση έχει σχέση με παλαιότερη υπόθεση διακεκριμένων κλοπών από Ρομά και αποδοχής κλοπιμαίων” και καταλήγει λέγοντας ότι “η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη θα κάνει για άλλη μια φορά το καθήκον της”.

https://www.news247.gr/download/9716//496000/kogiasrixardos.pdf

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα