Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Υπέκυψε μετά από μάχη επτά μηνών ο εφοριακός που είχε τραυματιστεί

Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Υπέκυψε μετά από μάχη επτά μηνών ο εφοριακός που είχε τραυματιστεί
Νοσοκομείο Παπανικολάου, Θεσσαλονίκη.

Αν και πάλεψε γενναία, ο Πέτρος Ξανθόπουλος, που είχε τραυματιστεί τον περασμένο Ιούλιο στην επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Μετά από επτάμηνη μάχη έφυγε τελικά από τη ζωή o 56χρονος εφοριακός Πέτρος Ξανθόπουλος, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης τον περασμένο Ιούλιο.

Η πρωτοφανής αυτή επίθεση, η οποία είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και τη χώρα, είχε σημειωθεί στις 16 Ιουλίου και ο άτυχος εφοριακός νοσηλευτόταν σε νοσοκομειακό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Kozanilife, ο 45χρονος Ν.Κ. με καταγωγή από την περιοχή του Άσκιου Κοζάνης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπαλλήλων, φαίνεται να έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν με περιστατικά εντάσεως στην εφορία Κοζάνης.

Μετά την απρόκλητη επίθεση του 45χρονου άντρα στο κτίριο της ΔΟΥ Κοζάνης, ο δράστης φώναζε “Σας άρεσε τώρα; Καλά να πάθετε”.

Ο δράστης είχε εισβάλει στην εφορία οπλισμένος με τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει στα τυφλά, αφοπλίστηκε από τον προϊστάμενο του τμήματος και έναν άλλον άνδρα και ακινητοποιήθηκε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα