Κρήτη: Η άλλη διάσταση του περιστατικού με τον δεμένο σε αυτοκίνητο σκύλο

Κρήτη: Η άλλη διάσταση του περιστατικού με τον δεμένο σε αυτοκίνητο σκύλο
Ο σκύλος που βρέθηκε δεμένος σε αυτοκίνητο στην Κρήτη Ομάδα Εθελοντών "Νοιάζομαι"

Η υπόθεση που οδήγησε στη σύλληψη του 73χρονου στην Κρήτη, όπως την περιγράφει η Ομάδα Εθελοντών "Νοιάζομαι" και ο άνθρωπος που φιλοξενεί τον σκύλο.

Στην υπόθεση που έκανε το γύρο της Ελλάδας με τη φωτογραφία του σκυλάκου από την Κρήτη, ο οποίος δέθηκε σε αμάξι, και είχε ως κατάληξη τη σύλληψη του οδηγού του οχήματος, αναφέρεται σε ανάρτησή της στο Facebook η Ομάδα Εθελοντών “Νοιάζομαι” δίνοντας μια διαφορετική διάσταση.

Στην ανάρτηση αναφέρεται:

“Την ιστορία του από χθες την ξέρει όλη η Ελλάδα, αφού εντοπίστηκε δεμένος στον προφυλακτήρα ενός εν κίνηση αυτοκίνητου να τρέχει στον επαρχιακό δρόμο προς το χωρίο Κουφή Ρεθύμνου, Ο ηλικιωμένος κάτοχος του οχήματος ισχυρίστηκε ότι είναι αδέσποτος που βρήκε στο χωράφι του και τον μετέφερε 100 μετρά πιο πέρα για να μην φάει πρόβατα και τον σκοτώσουν και ότι δεν μπορούσε να τον βάλει μέσα στο όχημα, ακολούθησαν καταγγελίες κλπ. Από σήμερα το πρωί ο Γκούφης, από την Κούφη Ρεθύμνου είναι στα χεριά μας ασφαλής και όπως θα δείτε και στο βίντεο είναι ένας κούκλος, πολύ φοβισμένος και ταλαιπωρημένος. Τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ήταν γεμάτος τσιμπούρια κλπ και με πληγή από αλυσίδα στο λαιμό σημάδι ότι ζούσε δεμένος. Ευτυχώς οι εξετάσεις του είναι καλές, 3 χρόνων περίπου και 30 κιλά.

Ο Γκούφη ξεκινάει μια νέα ζωή με την βοήθεια του Σκεπετζάκη Γιάννη που δέχτηκε να τον φιλοξενήσει παρόλο που έχει πάρα πολλά σκυλιά και τον ευχαριστούμε. Κοινοποιήστε να βρεθεί η οικογένεια που θα του προσφέρει την αγάπη και την φροντίδα που του αξίζει, θα δοθεί όπως ορίζει ο νόμος”.

Ανάρτηση για το θέμα έκανε και ο κ. Σκεπετζάκης, επισημαίνοντας τα εξής:

“Ένας φιλόζωος ένας γεράκος 80 χρόνων έκανε μία καλή πράξη… και τώρα βρίσκεται στην αστυνομία κατηγορούμενος…. απλά δεν είχε δύναμη Λόγω ηλικίας να σηκώσει το σκύλο να τον βάλει στο αυτοκίνητο και τον έδεσε για να τον πάει δέκα μέτρα παραπέρα στο κτήμα του από φόβο μήπως τον σκοτώσουν Αυτοί που είχαν τα πρόβατα το σκυλάκι από σήμερα θα είναι σε εμένα μαζί με τα υπόλοιπα δικά μου ..το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και λάθος… γνωστά άτομα σε όλη την Ελλάδα Στοχοποίησαν τον άνθρωπο από μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο.. και για να μην νομίζετε ότι τον γνωρίζω τον άνθρωπο απέχει από εμένα 50 περίπου χιλιόμετρα το φιλοζωικό σωματείο εθελοντών Ρεθύμνου νοιάζομαι αυτά τα θαυμάσια κορίτσια έχουν αναλάβει την προστασία του .. Μία συμβουλή από εμένα μην προβαίνετε σε λάθος κοινοποιήσεις χωρίς να διασταυρώνεται τα πραγματικά περιστατικά Μη γίνεστε όχλος γιατί κινδυνεύουν άνθρωποι….”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα