Κρήτη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπίτι γεμάτο με καπνούς

ΝΑΥΠΛΙΟ- Κάηκε ολοσχερώς μονοκατοικία στη Νέα Τίρυνθα
.Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά προήλθε από αναμμένο καντήλι γύρω στις 15:10 σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου .
Στο σπίτι έμενε μια γυναίκα η οποία δεν κινδύνεψε, δυστυχώς όμως η παλιά κατοικία καταστράφηκε .
Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Ναυπλίου.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
ΝΑΥΠΛΙΟ- Κάηκε ολοσχερώς μονοκατοικία στη Νέα Τίρυνθα .Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά προήλθε από αναμμένο καντήλι γύρω στις 15:10 σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου . Στο σπίτι έμενε μια γυναίκα η οποία δεν κινδύνεψε, δυστυχώς όμως η παλιά κατοικία καταστράφηκε . Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Ναυπλίου.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν βραχυκύκλωμα σώματος θέρμανσης

Με τραγικό τρόπο φαίνεται ότι έχασε την ζωή της μία 84χρονη γυναίκα στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχει στην διάθεσή του το cretapost, όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί όταν οι γείτονες αντιλήφθηκαν μία περίεργη μυρωδιά που έβγαινε από το σπίτι της οδού Κονδυλάκη, στο Ρέθυμνο και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι και μόλις άνοιξαν την πόρτα βγήκαν πυκνοί καπνοί. Αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και έξι άνδρες, οι οποίοι μόλις μπήκαν στο σπίτι αντίκρισαν την 84χρονη γυναίκα να κείτεται νεκρή στο κρεβάτι της.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η άτυχη γυναίκα πέθανε κάποια στιγμή τα ξημερώματα από τις αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν από το σώμα θέρμανσης που υπήρχε στο χώρο, το οποίο πιθανότατα υπέστη βραχυκύκλωμα με αποτέλεσμα να γεμίσει το σπίτι καπνούς.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες τόσο του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής όσο και της αστυνομίας.

Πηγή: cretapost.gr

SHARE:

24Media Network