Κρήτη: Ιδιοκτήτες καφέ αγνόησαν το "λουκέτο" και συνελήφθησαν

Λουκέτο
Λουκέτο EUROKINISSI SPORTS

Στον Εισαγγελέα δύο ιδιοκτήτες καφέ στο Ρέθυμνο, αφού, παρά το πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, σε συνδυασμό με αναστολή λειτουργίας για τρεις ημέρες, άνοιξαν κανονικά την επόμενη ημέρα.

Στη σύλληψη των δύο ιδιοκτητών καφετέριας στο Ρέθυμνο, στην οποία είχε επιβληθεί πρόστιμο το βράδυ της Πέμπτης, στο πλαίσιο των ελέγχων για τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού, προχώρησε η Αστυνομία.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, το καφέ λειτουργούσε και πάλι κανονικά, παρά το πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ το οποίο είχε επιβληθεί μία ημέρα πριν σε συνδυασμό με αναστολή λειτουργίας του για τρεις ημέρες.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ φόρεσαν χειροπέδες και στους δύο ιδιοκτήτες, ενώ θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.

Το βράδυ της Πέμπτης, οι αστυνομικοί εντόπισαν την εν λόγω καφετέρια στο Ρέθυμνο να παραμένει ανοιχτή μετά τα μεσάνυχτα σερβίροντας σε πελάτες.

Οι αρχές βεβαίωσαν στον ιδιοκτήτη πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, ενώ προχώρησαν σε αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για τρεις ημέρες.

Εν τω μεταξύ, με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κρήτη για την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το cretapost, το βράδυ της Παρασκευής βεβαιώθηκαν 10 πρόστιμα για η χρήση μάσκας. Τα 8 επιβλήθηκαν στο Ηράκλειο, σε εργαζόμενους καταστημάτων εστίασης και άλλα 2 στο Ρέθυμνο, επίσης σε εργαζόμενους σε υπαλλήλους.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη, Κορονοϊός, Αστυνομία
SHARE:

24Media Network