Κρήτη: Στον ανακριτή η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου

Κρήτη: Στον ανακριτή η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου

Η 45 χρονη που συνελήφθη χθες κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας του πρώην άντρα της

Το κατώφλι του εισαγγελέα και ακολούθως του ανακριτή πέρασε σήμερα το μεσημέρι η πρώην σύζυγος του γνωστού ψυχιάτρου του Ηρακλείου, που δέχθηκε δολοφονική επίθεση το βράδυ της Πέμπτης.

Στη 45χρονη γυναίκα, την οποία υπέδειξε ως ηθικό αυτουργό ο γιατρός και ακολούθησε η σύλληψή της, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ηθική αυτουργία απ’ τον εισαγγελέα και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για όσα κατηγορείται. Η ίδια από την πρώτη στιγμή αρνείται κάθε κατηγορία και σε κάθε τόνο επαναλαμβάνει πως δεν εμπλέκεται με την υπόθεση.

Κλήθηκε και ο ψυχίατρος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost από τις εισαγγελικές αρχές κλήθηκε και ο ψυχίατρος, ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστικό Μέγαρο λίγο πριν τις 4 το απόγευμα κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η απολογία της πρώην συζύγου του.

Το χρονικό

Το βράδυ της Πέμπτης ο 52χρονος βγήκε από το ιατρείο του στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Ηράκλειο και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του. Τη στιγμή που έμπαινε σε ένα πάρκινγκ, σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία, δέχθηκε επίθεση από άγνωστους για την ώρα άνδρες, οι οποίοι πυροβόλησαν κατά του αυτοκίνητου του με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και τα θραύσματά τους να τραυματίσουν τον ψυχίατρο στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια ο γιατρός κατάφερε να οδηγήσει μέχρι κάποιο φαρμακείο όπου και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ίδιου δεν ήταν η πρώτη φορά που άγνωστοι δράστες είχαν στήσει ενέδρα εναντίον του και όπως διατείνεται είχε δεχθεί απειλές και στο παρελθόν.

Πηγή: cretapost

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα