Κρήτη: Βίντεο drone αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής από την κακοκαιρία

Κρήτη: Βίντεο drone αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής από την κακοκαιρία
Εικόνες από ψηλά μεταφέρουν την καταστροφή που έχει υποστεί η περιοχή των Γουβών του Δήμου Χερσονήσου από την κακοκαιρία. Video printscreen

Οι εικόνες από ψηλά μεταφέρουν την καταστροφή που έχει υποστεί η περιοχή των Γουβών του Δήμου Χερσονήσου από τη χθεσινή θεομηνία.

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει την Κρήτη. Οι πολίτες στις πληγείσες περιοχές ξενύχτησαν χθες βράδυ, ενώ οι κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και απομακρύνσεις πολιτών προς την Πυροσβεστική είναι μαζικές.

Από το πρωί οι βροχοπτώσεις συνεχίζονται όχι όμως με την ίδια ένταση με χθες και παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η καταγραφή των ζημιών που άφησε πίσω του νέο αυτό σφοδρό κύμα κακοκαιρίας σε περιουσίες πολιτών, σπίτια, αυτοκίνητα, καταστήματα υποδομές και οδικό δίκτυο.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κηρύχτηκε η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης με απόφαση του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών από πλημμυρικά, κατολισθητικά κτλ φαινόμενα, που προέκυψαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν στις 10 Νοεμβρίου στην περιοχή.

Δείτε τις εικόνες που κατάγραψε με drone ο εικονολήπτης του cretapost :

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα