Κύκλωμα χρυσού-Ριχάρδος: Οι συζητήσεις για την Paris Hilton και τα βράδια στο Ρέμο

Κύκλωμα χρυσού-Ριχάρδος: Οι συζητήσεις για την Paris Hilton και τα βράδια στο Ρέμο
Η Paris Hilton Charles Sykes/Invision/AP

Διασυνδέσεις στο διεθνές jet set φαίνεται πως είχε ο κατηγορούμενος ενεχυροδανειστής, όπως προκύπτει από τηλεφωνικές του συνομιλίες, οι οποίες περιλαμβάνονται στη δικογραφίας.

Δεν ήταν μόνο “δουλειά” για τους κατηγορούμενους στην υπόθεση του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού. Στους διαλόγους που έχουν αποτυπωθεί στις άρσεις του τηλεφωνικού απορρήτου, ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος φαίνεται πως είχε γνωστούς και φίλους με διασυνδέσεις στο διεθνές jet set, όπως την Πάρις Χίλτον.

Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με άγνωστο άνδρα, οι δύο τους συζητάνε για ένα καλοκαιρινό ταξίδι στη Μύκονο, τις ημέρες που είχε γίνει η φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Οι συνομιλητές μιλούν για την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμο στη Μύκονο και την αδυναμία τους να παρευρεθούν εκεί.

Ριχάρδος: Έλα φίλε μου είσαι καλά;

Αγνωστος: Που είσαι Ριχάρδο;

Ριχάρδος: Είμαι στην Ανάβυσσο θα έρθω την επόμενη εβδομάδα Μύκονο

Άγνωστος: Άκου να δεις με πήρε τηλέφωνο τώρα ο Β (σσ. κατονομάζεται γνωστός επιχειρηματίας) για να πάμε στην Μύκονο, στο Ρέμο, τραγουδάει ο Ρέμος σήμερα και είμαι με την Paris Hilton στο Shen Tropege

Ριχάρδος: Σήμερα τραγουδάει;

Άγνωστος: Σήμερα τραγουδάει ο Ρέμος στο Nammos και μάλιστα τον κατηγορούσε ο κόσμος ότι εδώ ο κόσμος κάηκε και αυτός τραγουδάει και για να μην γίνει ρεζίλι είπε ότι θα δώσει τα λεφτά λέει στους πληγέντες στους πυρόπληκτους, κατάλαβες;

Ριχάρδος: Την επόμενη εβδομάδα θα είσαι Μύκονο;

Αγνωστος: Ναι και με παίρνει ο B τώρα και μου λέει ένα να πάμε στο Ρέμο, έχουμε τραπέζι, δεν είμαι λέω Μύκονο

Ριχάρδος: Ωραία, θα έρθω την επόμενη εβδομάδα έτσι

Αγνωστος: Αντε γεια

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα