Κυλλήνη: “Στους λιμενικούς οφείλω τη ζωή μου. Ούτε το πτώμα μου δεν θα έβρισκαν”

Κυλλήνη: “Στους λιμενικούς οφείλω τη ζωή μου. Ούτε το πτώμα μου δεν θα έβρισκαν”
Η στιγμή που το αυτοκίνητο πέφτει στη θάλασσα στο λιμάνι της Κυλλήνης inkefalonia.gr/facebook

Η συγκλονιστική περιγραφή της γυναίκας που σώθηκε από θαύμα στο λιμάνι της Κυλλήνης. Η οδηγός σώθηκε χάρη στην επέμβαση των λιμενικών και σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Συγκλονίζει η γυναίκα που σώθηκε από θαύμα στο λιμάνι της Κυλλήνης όταν το αυτοκίνητο της παρασύρθηκε από τον δυνατό αέρα, καθώς έβγαινε από το φέρι μποτ και έπεσε στη θάλασσα. Η οδηγός σώθηκε χάρη στην επέμβαση των λιμενικών και σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Λίγα λεπτά αφού είδε το αυτοκίνητο της να χάνεται στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Κυλλήνης η Μέμη Κουμαριώτη σοκαρισμένη περιγράφει τις σκηνές που έζησε, που λίγο έλειψαν να της στοιχίσουν τη ζωή.

«Δεν μπορούν να το βρουν καν (το αυτοκίνητο) σκεφτείτε αν με είχαν πάρει τα ρεύματα που θα βρισκόμουν με το αμάξι αυτή τη στιγμή. Δηλαδή ούτε το πτώμα μου δε θα βρίσκανε» περιγράφει η οδηγός αυτοκινήτου Μέμη Κουμαριώτη-Γεράκη στο Kefalonia Radio.

Η γυναίκα που είδε τον χάρο με τα μάτια της, κατάφερε να βγει από το αμάξι για κλάσματα του δευτερολέπτου χάρη στη βοήθεια δύο λιμενικών.

«Το μόνο που θέλω και μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι να δοξάζω τον Θεό και την Παναγία που για μια ακόμη φορά μου έδωσε δύναμη. Οι δυο άνθρωποι του λιμενικού άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού, την ώρα που έπεφτε το αυτοκίνητο. Με έσυραν έξω, σέρνοντας βγήκα μέσα από το αυτοκίνητο μου και δεν έπεσα σε 10 μέτρα βάθος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λιμενικούς, τους οφείλω τη ζωή μου» Η ίδια σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Χάρη στην εμπειρία και την αυτοθυσία των δυο λιμενικών σώθηκε.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης έδωσε συγχαρητήρια στους δυο κελευστές του λιμενικού σώματος και σκοπεύει μάλιστα να τους βραβεύσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα