Κυπαρισσία: Η μητέρα ενός από τους 15χρονους εργαζόταν στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε

Κυπαρισσία: Η μητέρα ενός από τους 15χρονους εργαζόταν στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε

Oι τρεις μαθητές έφυγαν από το 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας και ο ένας εξ αυτών πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του για να πάει βόλτα με τους συμμαθητές του.

Τραγική ήταν η κατάληξη για την "κοπάνα" τριών 15χρονων αγοριών στην Κυπαρισσία καθώς έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Πύργου - Μεθώνης.

Oι τρεις μαθητές έφυγαν από το 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας και ο ένας εξ αυτών πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του για να πάει βόλτα με τους συμμαθητές του.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο ημιφορτηγό. Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους και οι τρεις μαθητές. Οι δύο σκοτώθηκαν ακαριαία και ο τρίτος μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η μητέρα του 15χρονου εργάζεται μάλιστα στο νοσοκομείο στο Ρίο όπου μεταφέρθηκε το παιδί. Ενημερώθηκε για το δυστύχημα αλλά δεν πίστευε ότι ανάμεσα στα θύματα είναι ο γιος της καθώς νόμιζε ότι βρισκόταν στο σχολείο.

Σύμφωνα με όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, Δημήτρης Δράκος, η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα παιδικά δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν.

"Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά. Είναι τόσο δυνατό το χτύπημα που απ' ότι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά", ανέφερε ο Δημήτρης Δράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και πρόσθεσε: "Ήταν ήσυχα παιδιά, ούτε δημιουργούσαν πρόβλημα, κάθε άλλο και με εκπλήσσει αυτό. Να βγουν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα τους και να αναπτύσσουν τέτοια υπερβολική ταχύτητα σε εθνική οδό δίχως δίπλωμα", πρόσθεσε.

"Ήταν έκπληξη ότι πήραν το αυτοκίνητο κρυφά, ανάπτυξαν ταχύτητα και έθεσαν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Ήταν από τα ήσυχα τα συνεργάσιμα παιδιά. Το δόγμα μας είναι τα παιδιά μέσα στο σχολείο. Και αποβολές όταν παίρνουν πρέπει να παραμένουν στον χώρο του σχολείου, γιατί ξέρουμε ότι όταν ένα παιδί βγει από την αυλόπορτα, κινδυνεύει", τόνισε από την πλευρά του ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας Γιώργος Σταματόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κυπαρισσία: Λεπτομέρειες σοκ για τον χαμό των 15χρονων - "Δεν αναγνωρίζονται από την σύγκρουση"

Ανείπωτη τραγωδία στην Κυπαρισσία: Η "κοπάνα" οδήγησε στο θάνατο τους τρεις 15χρονους

SHARE: