Κυψέλη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 29χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του γιου της

Κυψέλη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 29χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του γιου της
Ενώπιον της ανακρίτριας η 29χρονη Eurokinissi

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι μαζί με τον σύντροφό της σκότωσαν τον 7χρονο γιο της. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μέσα στην εβδομάδα.

Ενώπιον της 12ης τακτικής ανακρίτριας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής η 29χρονη, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από κοινού στη δολοφονία του 7χρονου γιου της το 2017, όπου μαζί με τον σύντροφό της, αφού τον σκότωσαν, είχαν κρυμμένο το πτώμα του επί πέντε χρόνια.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε από την αστυνομία στις εισαγγελικές αρχές μετά τη σύλληψη του 33χρονου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από κοινού και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την 29χρονη, η οποία έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί μέσα στην εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος σύντροφος της οδηγήθηκε χθες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και πήρε επίσης προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων η 29χρονη Eurokinissi

Η μητέρα του άτυχου αγοριού, που έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων έχοντας σκυμμένο κεφάλι, είχε ισχυριστεί πως η ίδια έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή τη στιγμή που ο γιος της άφηνε την τελευταία του πνοή μετά την κακοποίησή του από τον 33χρονο σύντροφό της.

Μάλιστα, μετά το περιστατικό, το 2017, υποστήριζε ότι το παιδί βρισκόταν στην Πολωνία, μαζί με τον βιολογικό του πατέρα.

Το χρονικό της φρίκης

Περίπου το 2017 η 29χρονη σήμερα Ελληνο-Πολωνέζα που τότε ήταν μητέρα ενός 7χρονου αγοριού, του μικρού Ανδρέα και της 8χρονης αδερφής του, χώρισε με τον Πολωνό σύζυγό της που έφυγε για την χώρα του και στις αρχές του 2018 εισήχθη και νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα της χώρας του.

Η μάνα των δύο παιδιών, λίγο αργότερα σύναψε ερωτική σχέση με έναν άλλον Πολωνό, 33 ετών σήμερα, που εργαζόταν ως οικοδόμος. Και οι δύο τους ήταν αλκοολικοί και τοξικομανείς. Επίσης κοινό στοιχείο με τον Βούλγαρο πατέρα της μικρής Άννυ.

Τον Ιανουάριο του 2017 έγινε η άγρια παιδοκτονία και ενώ η κόρη της οικογένειας, εντελώς τυχαία εκείνη την ημέρα έμεινε στο σπίτι μίας φίλης της. Ο Πολωνός σύντροφος της μάνας, στράφηκε στον μικρό Ανδρέα που επίσης κακοποιούσαν συχνά, δέρνοντάς τον, αφήνοντάς τον νηστικό για ώρες και ημέρες κλπ. και με αφορμή όπως ισχυρίστηκαν στην ομολογία τους σήμερα το πρωί στους αστυνομικούς, ότι ο μικρός ήταν ανήσυχος από το πρωί, τον άφησαν νηστικό έως το απόγευμα, τον έβαλε ο σύντροφος να σταθεί όρθιος ατελείωτες ώρες έως το απόγευμα και όταν πλέον το παιδάκι έβαλε τα κλάματα, το χτύπησε και του έκλεισε το στόμα και την μύτη με μονωτική ταινία, με αποτέλεσμα τον ασφυκτικό του θάνατο.

Όση ώρα διαδραματίζονταν αυτά, όπως η ίδια η «μάνα» ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, δήθεν δεν αντιλήφθηκε τίποτα γιατί έπαιζε βιντεοπαιχνίδια στον υπολογιστή…

Όταν πλέον όμως αντιλήφθηκε και εκείνη τι είχε συμβεί, ο σύντροφός της, της ζήτησε να φύγει για δύο ημέρες μέχρι να δει τι θα κάνει με το πτώμα, κάτι που εκείνη πρόθυμα έπραξε.

Ο 33χρονος σήμερα Πολωνός, ως οικοδόμος που ήταν και είχε σχετικές γνώσεις, ανέβασε το άψυχο κορμάκι του παιδιού στην ταράτσα του κτιρίου της οδού Σκιάθου 5, στην Αθήνα όπου διέμεναν τότε, έχτισε με τούβλα και τσιμέντο έναν αυτοσχέδιο τάφο και ενταφίασε τον άτυχο Ανδρέα σε αυτόν.

Όταν περίπου έναν χρόνο μετά τους έκαναν έξωση, τότε ξέθαψε την σορό του άτυχου παιδιού, τοποθέτησε τα οστά του σε μία εργαλειοθήκη και επί περίπου έναν χρόνο το ζευγάρι περιφέρονταν ως άστεγοι στους δρόμους της Αθήνας κρατώντας την εργαλειοθήκη με τα οστά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Αργότερα, ο Πολωνός βρήκε νέο διαμέρισμα επί της οδού Αστυπάλαιας 22, στην Κυψέλη και εκεί πλέον ενταφίασε τον μικρό Ανδρέα με την εργαλειοθήκη, στο αποθηκευτικό χώρο του καναπέ του, στο μπαλκόνι. Μετά την ομολογία του σατανικού ζευγαριού, οι αστυνομικοί πήγαν στην οικία του Πολωνού στην Κυψέλη παρουσία εισαγγελέα και ανακάλυψαν με φρίκη τα οστά του μικρού Ανδρέα εκεί που ο 33χρονος Πολωνός τους είχε υποδείξει πως βρίσκονταν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα