Λαμία: Αγριογούρουνο προκάλεσε σοβαρό τροχαίο

Λαμία: Αγριογούρουνο προκάλεσε σοβαρό τροχαίο
lamiareport

Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με ένα μεγάλο αγριογούρουνο στη Λαμία, προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, αλλά ούτε το ζώο σκοτώθηκε.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο, σημειώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ της Παρασκευής (28/05) λίγο έξω από την Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στη 55η χ/θ της π.ε.ο. Λαμίας – Λιβαδειάς.

Σύμφωνα με τη σελίδα LamiaReport.gr, το τεράστιο αγριογούρουνο που λίγο νωρίτερα φαίνεται ότι απολάμβανε το μπάνιο του στις λάσπες σε κάποιο κοντινό σημείο, βγήκε ξαφνικά στο δρόμο προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στο αμάξι που έπεσε πάνω του.

lamiareport

lamiareport

“Μιλάμε για ένα τεράστιο αγριογούρουνο που κάλυψε ξαφνικά όλο το δρόμο και το βρήκα ακριβώς στο κέντρο”, λέει στο LamiaReport ο κ. Μπατζελής που δεν μπορούσε να πιστέψει τον κίνδυνο που διέτρεξε στα καλά καθούμενα. «Ευτυχώς γνωρίζω από δρόμους νύχτα και δεν τρέχω, όμως ήταν κάτι το απρόβλεπτο και άκρως επικίνδυνο που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Η ζημιά είναι μεγάλη αλλά αυτό είναι το λιγότερο, καθώς πάνω από όλα είναι η σωματική μας ακεραιότητα».

lamiareport

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, εκτός από τη ζημιά στο μπροστινό μέρος, το αυτοκίνητο είναι γεμάτο λάσπες, καθώς φαίνεται ότι το αγριογούρουνο είχε πάρει νωρίτερα το μπάνιο του.

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, λόγω του μεγέθους του το άγριο θηλαστικό δεν σκοτώθηκε και σύρθηκε τουλάχιστον 150 μέτρα μακριά προσπαθώντας να απομακρυνθεί, ενώ μέχρι να έρθει η αστυνομία να καταγράψει το συμβάν είχε εξαφανιστεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα