Λαμία: Είδε τους ληστές μέσα στο σπίτι και λιποθύμησε

Λαμία: Είδε τους ληστές μέσα στο σπίτι και λιποθύμησε
lamiareport.gr

Ηλικιωμένη στην Ανθήλη της Φθιώτιδας είδα μπροστά στα μάτια της ληστή μέσα στο σπίτι της και υπέστη σοκ. Νοσηλεύεται η άτυχη γυναίκα.

Η κατάσταση στην κοινότητα της Ανθήλης έχει ξεφύγει και οι κάτοικοι ζητούν από Δήμο και Αστυνομία να πάει μέτρα γιατί διαφορετικά, όπως δηλώνουν, θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Νωρίς το βράδυ του Σαββάτου μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά της, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα από τους ληστές που μπήκαν στο σπίτι της και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ οι δράστες ξήλωσαν τα κάγκελα από το παράθυρο του μπάνιου και το παραβίασαν μπαίνοντας στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που έβλεπε τηλεόραση στο σαλόνι άκουσε κάποιο θόρυβο, αλλά νόμισε ότι είναι ο σύζυγος που γύριζε από το καφενείο. Στη συνέχεια έκαναν άνω – κάτω τα δωμάτια του σπιτιού για να βρουν χρήματα και κοσμήματα.

lamiareport.gr

Ξαφνικά η γιαγιά είδε να μπαίνει στο σαλόνι ένας ψηλός αδύνατος μελαχρινός άνδρας, χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Η γυναίκα στη θέα του ληστή λιποθύμησε, ενώ ο δράστης με το συνεργό του βλέποντας την ηλικιωμένη να λιποθυμά έφυγαν τρέχοντας πηδώντας από το μπαλκόνι.

Οι γείτονες που έτρεξαν να βοηθήσουν βρήκαν τη μια τσάντα πετάμενη άδεια στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου και νοσηλεύεται. Οι κάτοικοι ωστόσο τονίζουν ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι με την παραβατικότητα των ρομά στην Ανθήλη και υποστηρίζουν ότι οι δράστες είναι γνωστοί και διαμένουν σε πρόχειρο καταυλισμό κοντά στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα