Λαμία: Μπήκε μέσα σε φλεγόμενο σπίτι και έσωσε ηλικιωμένη γυναίκα

Λαμία: Μπήκε μέσα σε φλεγόμενο σπίτι και έσωσε ηλικιωμένη γυναίκα
lamiareport

Τη ζωή μίας ηλικιωμένης γυναίκας έσωσε ένας κάτοικος της Λαμίας το πρωί της Δευτέρας. Αψηφώντας τον κίνδυνο, μπήκε στο σπίτι που είχε πάρει φωτιά και την μετέφερε έξω με ασφάλεια.

Τη ζωή μίας ηλικιωμένης γυναίκας έσωσε ένας κάτοικος της Λαμίας το πρωί της Δευτέρας, τη στιγμή που το σπίτι της είχε τυλιχθεί στις φλόγες, με την ίδια να κινδυνεύει και να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον περιφερειακό του Αγίου Λουκά, όπου, σύμφωνα με το lamiareport, η ηλικιωμένη προσπάθησε να σβήσει η ίδια τη φωτιά που ξέσπασε εντός της οικίας της. Η προσπάθειά της, ωστόσο, είχε ως αποτέλεσμα να κινδυνέψει και η ίδια, καλώντας σε βοήθεια.

Τη στιγμή εκείνη, ένας περαστικός που είδε τις φλόγες και άκουσε τις φωνές της, μπήκε εσπευσμένα στο σπίτι και την μετέφερε με ασφάλεια έξω από αυτό.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ φρόντισε για τη μεταφορά της στο γενικό Νοσοκομείο, ενώ ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, όπως και η Αστυνομία έφτασαν στον σημείο προκειμένου να περιορίσουν και να σβήσουν την επικίνδυνη πυρκαγιά, καθώς πρόκειται για πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Δείτε τι δήλωσε ο Σταύρος Τσιάβος, ο άνθρωπος που αψήφησε τον κίνδυνο και έσωσε τη ζωή της ηλικιωμένης γυναίκας:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα