Λαμία: Υποδύθηκε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και έκλεψε 110.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Λαμία: Υποδύθηκε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και έκλεψε 110.000 ευρώ από ηλικιωμένη
Ηλικιωμένη γυναίκα στο μπαλκόνι (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Ο άντρας πλησίασε την ηλικιωμένη γυναίκα και της είπε πως έπρεπε να κάνει εργασίες στο σπίτι, καθώς υπήρχε κίνδυνος βραχυκυκλώματος. Την έπεισε να μαζέψει τα χρήματα που είχε στο σπίτι για να τα "σώσει" και την έκλεψε.

Άντρας έκλεψε μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη γυναίκα το μεσημέρι της Παρασκευής σε χωριό έξω από τη Λαμία και πιο συγκεκριμένα στο Κωσταλέξι, υποδυόμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με το Lamianow.gr, ένας καλοντυμένος άντρας με καπέλο πλησίασε μια ηλικιωμένη γυναίκα και της είπε πως είναι υπάλληλος της ΔΕΗ. Την έπεισε πως έπρεπε να επισκευάσει το ρολόι της ΔΕΗ, καθώς υπήρχε κίνδυνος βραχυκυκλώματος.

Της είπε, λοιπόν, να βάλει όλα τα χρήματά της σε ένα σεντόνι και να τα βγάλει από το σπίτι για να τα σώσει. Μάλιστα, της ζήτησε και 100 ευρώ για τις εργασίες του.

Η 84χρονη γυναίκα τον πίστεψε και έβαλε στο σεντόνι, περίπου 110.000 ευρώ. Όταν ο επιτήδειος είδε το σεντόνι το άρπαξε από την γιαγιά και εξαφανίστηκε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να καταλήξει στα ίχνη του απατεώνα ο οποίος έφυγε με αυτό το τεράστιο ποσό από το σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα