Λάρισα: Αποδοκίμασαν τη Μίνα Γκάγκα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Λάρισα: Αποδοκίμασαν τη Μίνα Γκάγκα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
Μίνα Γκάγκα ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ EUROKINISSI

Ομάδα εργαζομένων αποδοκίμασε την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας κατά την έξοδό της από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, καθώς στη Λάρισα καθημερινά καταγράφονται εκατοντάδες νέα κρούσματα κορονοϊού.

Κατά την έξοδο της υπουργού από το νοσοκομείο, ομάδα ατόμων αποδοκίμασε την κ. Γκάγκα, διαμαρτυρόμενοι για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους υγειονομικούς.

Στις αποδοκιμασίες τους, οι εργαζόμενοι της Επιτροπής Αγώνα ΠΓΝΛ φώναζαν “ζήτω η ελευθερία”, ενώ στο βίντεο που δημοσιεύει το larissanet, μία εκ των εργαζομένων ακούγεται να λέει ότι θα περιμένουν ξανά την υπουργό, ώστε να διαμαρτυρηθούν για τις ελευθερίες τους που, όπως υποστηρίζουν, καταπατούνται.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κορονοϊός: Φόβος για το ΕΣΥ ενώ πλησιάζουμε τα 10.000 κρούσματα ημερησίως

Τρομάζουν οι προβλέψεις σχετικά με το νέο κύμα της επιδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, με τους ειδικούς να κάνουν λόγο για 9000-10.000 νέα κρούσματα ημερησίως μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης, καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής, μίλησε στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” για την εξέλιξη της πανδημίας, καθώς η χώρα εδώ και μέρες καταγράφει σταθερά περισσότερα από 6.000 κρούσματα καθημερινά.

“Είμαστε σε μία αυξητική πορεία, ξεπεράσαμε τα 6.000 κρούσματα και αυτή τη βδομάδα θα συνεχίσουν να ανεβαίνει, γιατί τα μέτρα προφανέστατα δεν έχουν ακόμα επίδραση. Δεν πρόκειται να φτάσουμε τα 10.000 κρούσματα εάν τα μέτρα εφαρμοστούν, τόνισε ο κ. Σαρηγιάννης, ωστόσο εκτιμάει ότι θα φτάσουμε τα 9.000 κρούσματα στις αρχές Δεκεμβρίου”, ανέφερε ο καθηγητής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα