ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

Καθημερινή ενημέρωση για τα κρούσματα του Κορονοϊού στη χώρα μας μέσα από το news247.gr. Κρούσματα, αριθμος διασωληνωμένων και θάνατοι όπως καταγράφονται καθημερινά από τον ΕΟΔΥ.

ΜΕΘ (Φωτό αρχείου)

Κορονοϊός: 355 νεκροί και 122.230 κρούσματα σε εβδομαδιαία βάση - Στους 138 οι διασωληνωμένοι

Με βάση τα συνολικά στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ οι νεκροί μέσα στην εβδομάδα 25-31 Ιουλίου ήταν 355 και τα συνολικά κρούσματα μαζί με τις επαναλοιμώξεις έφτασαν τα 122.230. Στους 138 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς.

Θάνος Πλεύρης

Πλεύρης: Το κύμα έχει ήδη κορυφωθεί - Δεν έχει νόημα να επαναφέρουμε τα μέτρα

Αισιόδοοξος ότι οι αρνητικοί δείκτες της πανδημίας θα πέσουν εμφανίστηκε ο Θάνος Πλεύρης. Ξεκαθάρισε πως η μέρα της νόσησης είναι μέρα μηδέν και πως η καραντίνα διαρκεί πέντε μέρες.

Κόσμος στο κέντρο της Αθήνας

Κορονοϊός: Το 7ο κύμα και τα χειρότερα που έρχονται τον Σεπτέμβριο

Ιδιαίτερα ανήσυχος για το φθινόπωρο και το 7ο κύμα κορονοϊού εμφανίστηκε ο Νίκος Καπραβέλος, τονίζοντας πως η πανδημία είναι ανεξέλεγκτη. Ο Ιούλιος θα κλείσει με πάνω από 800 νεκρούς, υπογράμμισε.

Κόσμος στην Αττική

Κορονοϊός: 200 νεκροί και 148.435 κρούσματα σε εβδομαδιαία βάση - Στους 115 οι διασωληνωμένοι

Με βάση τα συνολικά στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ οι νεκροί μέσα στην εβδομάδα 11-17 Ιουλίου ήταν 200 και τα συνολικά κρούσματα μαζί με τις επαναλοιμώξεις έφτασαν τα 148.435. Στους 115 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς.

Πολίτες στο κέντρο της Αθήνας

Κορονοϊός: Στους 169 οι νεκροί και 148.082 τα κρούσματα σε εβδομαδιαία βάση

Με βάση τα συνολικά στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ εκτιμάται ότι οι νεκροί μέσα στην εβδομάδα 4-10 Ιουλίου ήταν 169 και τα συνολικά κρούσματα μαζί με τις επαναλοιμώξεις έφτασαν τα 148.082.

Κορονοϊός: Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια τα κρούσματα στην Ελλάδα - Αυξήθηκαν στους 109 οι διασωληνωμένοι

Κορονοϊός: Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια τα κρούσματα στην Ελλάδα - Αυξήθηκαν στους 109 οι διασωληνωμένοι

Αυξημένα κατά 18% τα κρούσματα μέσα σε μια εβδομάδα, στα οποία περιέχονται και οι επαναλοιμώξεις και κατά 33% οι θάνατοι φτάνοντας τους 16 ανά εκατομμύριο πλυθυσμού.

Κόσμος στο κέντρο της Αθήνας

Εφιάλτης στο δρόμο για τις διακοπές: Πάνω από 50.000 τη μέρα τα πραγματικά κρούσματα

Ανησυχία για τον πραγματικό αριθμό των μολύνσεων στην Ελλάδα που ξεπερνά κατά πολύ τις καταγραφές και ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ. Τι εκτιμά ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης.

Κόσμος στην Αθήνα

Σαρηγιάννης: Κορύφωση με 24.000 κρούσματα στα μέσα Ιουλίου - Περαιτέρω αύξηση θανάτων τον Αύγουστο

Επιδείνωση της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας εκτιμά ότι θα υπάρξει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης. Την πίεση στα νοσοκομεία σχολίασε η Ματίνα Παγώνη.