Λάρισα: Αρνήθηκε να κόψει απόδειξη, γιατί της έκανε δώρο τη σακούλα!

Λάρισα: Αρνήθηκε να κόψει απόδειξη, γιατί της έκανε δώρο τη σακούλα!
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

"Απόδειξη δε θα μου δώσετε;" ρώτησε εκείνη τη στιγμή η πελάτισσα, προφανώς ενοχλημένη από το γεγονός πως η πωλήτρια ξέχασε να κόψει το φορολογικό παραστατικό.

Ένα απίστευτο περιστατικό απόπειρας φοροδιαφυγής σημειώθηκε σε κεντρικό ζαχαροπλαστείο της Λάρισας, πριν από μερικές μέρες.

Σύμφωνα με το Onlarissa.gr, μία Λαρισαία επισκέφθηκε ζαχαροπλαστείο του κέντρου και αγόρασε γλυκά, τα οποία στοίχισαν μερικές δεκάδες ευρώ.

Η ευγενική κυρία που την εξυπηρέτησε έβαλε τα γλυκά στα κουτιά, εν συνεχεία τα κουτιά σε μία σακούλα και της τα παρέδωσε ζητώντας το αντίτιμο.

“Απόδειξη δε θα μου δώσετε;” ρώτησε εκείνη τη στιγμή η πελάτισσα, προφανώς ενοχλημένη από το γεγονός πως η πωλήτρια ξέχασε να κόψει το φορολογικό παραστατικό.

“Μα κυρία μου… σας έκανα δώρο τη σακούλα! Σας γλιτώνω από το κόστος να την αγοράσετε”, απάντησε η κυρία του ζαχαροπλαστείου, βέβαιη πως το deal με την πελάτισσα ήταν τίμιο.

“Μα είναι δυνατό να συμψηφίζετε τα 10 λεπτά του ευρώ με την μη έκδοση απόδειξης; Όχι, προτιμώ να πληρώσω τη σακούλα και να πάρω και την απόδειξη!”, απάντησε η πελάτισσα, που εν τέλει πήρε την απόδειξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα