Λάρισα: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο

Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας
Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας EUROKINISSI

Αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό στο προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, μετά την εμφάνιση θετικής στον ιο νοσηλεύτριας.

Αρνητικά είναι όλα τα τεστ Covid (σύνολο 60) που ελήφθησαν από ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και λοιπό προσωπικό, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, μετά την εμφάνιση θετικής στον κορονοϊό νοσηλεύτριας του χειρουργείου.

Απολυμάνθηκαν όλοι οι χώροι και επαναλειτουργούν κανονικά όλες οι χειρουργικές αίθουσες. Η νοσηλεύτρια παραμένει κατ' οίκον με ήπια συμπτώματα.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Δευτέρας, νοσηλεύτρια του χειρουργείου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομέιο Λάρισας βρέθηκε θετική στο κορονοϊό, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.

Χειρουργικές αίθουσες του νοσοκομείου έκλεισαν ενώ ]θετικές στον κορονοϊό βρέθηκαν ακόμα δύο νοσηλέυτριες της γαστρεντερολογικής κλινικής. Γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Την ίδια ώρα, στο ΕΚΑΒ της Πάτρας, ένας διοικητικός υπάλληλος διαγνώστηκε θετικός ενώ στο Κεντρο Υγείας Χαλανδρίτσας Αχαΐας βρέθηκε και δεύτερος γιατρός θετικός στον ιό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19, Νοσοκομεία
SHARE:

24Media Network