“Λατρεύω τα παιδιά, δεν έχω πειράξει μυρμήγκι” είπε η 55χρονη που κατηγορείται ότι τραυματίζει μωρά

“Λατρεύω τα παιδιά, δεν έχω πειράξει μυρμήγκι” είπε η 55χρονη που κατηγορείται ότι τραυματίζει μωρά
Περιπολικό Eurokinissi

Τι είπε ενώπιον του εισαγγελέα η γυναίκα που συνελήφθη, με την κατηγορία ότι προκαλεί σωματικές βλάβες σε μωρά, στην περιοχή των νοτίων προαστίων. "Με άρπαξαν και με χτύπησαν, πήγα στο νοσοκομείο", είπε μεταξύ άλλων.

“Δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι. Λατρεύω τα μωρά. Με κατηγορούν άδικα”, είπε η γυναίκα που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα.

Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής.

Ωστόσο λόγω του ότι δεν είχε δικηγόρο, το δικαστήριο ανέβαλε την δίκη της για σήμερα. Στο άκουσμα ότι θα περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο, η γυναίκα, η οποία φαίνεται ότι δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ξέσπασε: “Θέλω να δικαστώ σήμερα, γιατί στα κρατητήρια οι συνθήκες είναι απαίσιες”.

Όταν το δικαστήριο της είπε ότι αυτό δεν γίνεται απάντησε, κλαίγοντας: “Με κατηγορούν άδικα. Είχα πάει να ψωνίσω, κάθισα να ψωνίσω και ξαφνικά είδα κάποιους να έρχονται κατά πάνω μου. Με άρπαξαν και με χτύπησαν. Μου έκαναν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Λατρεύω τα παιδιά. Δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα