Λίνα Κοεμτζή: Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για κύκλωμα εκβιαστών - Η έκκληση της μητέρας

Λίνα Κοεμτζή: Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για κύκλωμα εκβιαστών - Η έκκληση της μητέρας
GLOMEX

Η 22χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν πέσει από μπαλκόνι φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη είχε πέσει θύμα cyber bullying, λόγω ενός βίντεο και κάποιων προσωπικών της φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Τι λέει ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρείας για τη Λίνα και ακόμη δύο κοπέλες που εργάζονταν για εκείνον.

Αποκαλύψεις έκανε πρώην εργοδότης της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή που έχασε τη ζωή της τρία χρόνια πριν, πέφτοντας από μπαλκόνι της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πίσω από τον θάνατό της κρυβόταν ένα σκληρό κύκλωμα εκβιαστών, το οποίο εκβίασε και τον ίδιο. Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε να αποκαλύψει όσα ξέρει. Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, ανέφερε:

ADVERTISING

"Διατηρούσα ναυτιλιακή εταιρεία στη Θεσσαλονίκη, όπου εργαζόταν η Λίνα και άλλες δύο κοπέλες ως υπάλληλοι γραφείου. Η μία ήταν η Λίνας που έχει μετακομίσει στο Λονδίνο. Κάποια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο και ένας κύρος μου ζήτησε να απολύσω τα κορίτσια γιατί δουλεύουν γι αυτόν! Του απάντησα ότι είναι σοβαρά και εργατικά τα κορίτσια και ξεκαθάρισα πως δεν θα τις διώξω. Με απείλησε ότι θα με κλείσει φυλακή και ότι θα με εξαφάνιζε εάν τις κρατούσα!".

Διευκρινίζει ότι πολλοί επιχειρηματίες έχουν δεχτεί απειλές από αυτό το κύκλωμα. "Θα πάω να καταθέσω στον ανακριτή και θα πω όσα γνωρίζω για τον τρόπο δράσης του κυκλώματος. Δεν έχω πρόβλημα να καταθέσω στην Αθήνα ή όπου άλλου μου υποδείξουν οι Αρχές εκτός από τη Θεσσαλονίκη" πρόσθεσε ο επιχειρηματίας.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή κάνει έκκληση σε μία από τις φίλες της, με την οποία εργάζονταν μαζί στην ίδια επιχείρηση και πλέον έχει μετακομίσει στο Λονδίνο, να πει στις Αρχές όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Το χρονικό

Ήταν 28 Νοεμβρίου του 2016 όταν η 22χρονη φοιτήτρια έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Η 22χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν "φύγει" από τη ζωή, είχε πέσει θύμα cyber bullying, λόγω ενός βίντεο και κάποιων προσωπικών της φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Η οικογένειά της ξεκίνησε μια έρευνα σε βάθος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχαν ενδείξεις ότι μπορεί ο θάνατός της να μην ήταν αυτοκτονία.

Η μητέρα της Λίνας (Γαλήνης) Κοεμτζή, αμφισβήτησε από την αρχή πως η κόρη της έβαλε τέλος στη ζωή της. Όπως αποκάλυψε η Σταυρούλα Τομπάζη, τη μοιραία ημέρα "η Γαλήνη δούλευε μαζί με μια φίλη της. Ήταν πολύ καλά, χόρεψαν, τραγούδησαν, έφαγαν και μετά συναντήθηκε με τον φίλο της. Ήταν περίπου 20:30 το βράδυ".

"Δεν ξέρω τι είπαν, η Γαλήνη έφυγε από εκεί, πήρε το λεωφορείο, πήγε στην εστία στο δωμάτιό της στον 7ο όροφο, πήρε φαγητό στην συγκάτοικό της, μπαίνει μέσα και της λέει έρχομαι σε πέντε λεπτά, πετιέμαι μέχρι τον 9o. Ανεβαίνει η Γαλήνη στον 9o όροφο και δεν κατέβηκε ποτέ. Τι συνέβη στον 9ο όροφο, δεν μπορώ να ξέρω", είχε πει σε συνέντευξή της.

Η καταγωγή της άτυχης φοιτήτριας ήταν από τα Γιαννιτσά. Είχε πάει στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει και έχασε τη ζωή της πρόωρα και αναπάντεχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Λίνα Κοεμτζή: Απειλούν την αδερφή της μετά την εκπομπή της Νικολούλη

Λίνα Κοεμτζή: Νέα στοιχεία στο φως - Ταυτοποιήθηκε ο αποστολέας απειλών

SHARE:

24Media Network