Λιοσίων: Καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου με τραυματίες

Λιοσίων: Καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου με τραυματίες
Τροχαίο ατύχημα επί της οδού Λιοσίων στην Αθήνα Eurokinissi

Περιπολικό της Αστυνομίας καταδίωξε κλεμμένο όχημα στο οποίο επέβαινε ύποπτο άτομο-Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με δύο μοτοσικλετιστές που τραυματίστηκαν, ενώ οδηγός ενός λεωφορείου φρέναρε απότομα και τραυματίστηκε επίσης ελαφρά μία επιβάτης

Την κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε εντοπισμός και καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου που κατέληξε σε τροχαίο ατύχημα επί της οδού Λιοσίων στο κέντρο της Αθήνας.

Πλήρωμα περιπολικού της Αστυνομίας εντόπισε κλεμμένο όχημα στο οποίο επέβαινε ύποπτο άτομο και όταν έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει εκείνος δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Στην προσπάθειά του μάλιστα να διαφύγει, έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε και τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τους οδηγούς σε δύο μοτοσικλέτες, έναν άντρα και μία γυναίκα, ενώ μία ακόμα γυναίκα που επέβαινε σε λεωφορείο, τραυματίστηκε ελαφρά, όταν αναγκάστηκε ο οδηγός διερχόμενου λεωφορείου να φρενάρει απότομα για να αποφύγει την σύγκρουση.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος ενδεχομένως να έχει τραυματιστεί και εκείνος ελαφρά και προχώρησαν στην σύλληψή του. Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της οδού Λιοσίων από το ύψος της οδού Σιώκου έως το ύψος της οδού Αγίου Μελετίου.

Για το περιστατικό, η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

“Σήμερα και περί ώρα 13:08 πολίτης ενημέρωσε την Αστυνομία ότι, μέσω συστήματος GPS, εντόπισε όχημα ιδιοκτησίας του, που είχε κλαπεί από την οδό Οδυσσέα Ελύτη στα Άνω Λιόσια, να κινείται στην οδό Λιοσίων.

Στο σημείο, με εντολή του Κέντρου Άμεσης Δράσης, μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν το όχημα, πλην όμως στη θέα τους ο οδηγός, για να αποφύγει τη σύλληψη, ανέπτυξε ταχύτητα με κατεύθυνση τις Τρεις Γέφυρες. Στην προσπάθειά του να διαφύγει ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος συγκρούσθηκε με 2 μοτοσυκλέτες.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι οδηγοί των μοτοσυκλετών (άνδρας και γυναίκα). Τραυματίστηκε επίσης ελαφρά και επιβάτιδα λεωφορείου, το οποίο ακινητοποιήθηκε απότομα για να μην συγκρουσθεί με το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης συνελήφθη. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Ενημερώθηκε σχετικά η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για τις δικές της ενέργειες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα