Ληστεία στο Χαϊδάρι: Γυναίκα λιποθύμησε όταν αντίκρισε τους ένοπλους δράστες

Ληστεία στο Χαϊδάρι: Γυναίκα λιποθύμησε όταν αντίκρισε τους ένοπλους δράστες

Βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας καταγράφει τη βίαιη ληστεία δύο ένοπλων δραστών σε μίνι μάρκετ. Οι άντρες επιχείρησαν να κλέψουν τις εισπράξεις υπό την απειλή όπλου. Άμεση ήταν η παρέμβαση της αστυνομίας.

Ένοπλοι δράστες, φορώντας κράνη, εισέβαλαν την Πέμπτη σε μίνι μάρκετ στο Χαϊδάρι και επιχείρησαν να κλέψουν τις εισπράξεις του καταστήματος υπό την απειλή όπλου.

Όπως καταγράφουν τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, με προτεταμένο όπλο απειλούν τους υπαλλήλους και τους πελάτες να μην αντιδράσουν, ζητώντας τα χρήματα του ταμείου.

Στη συνέχεια, με μεγάλη βιαιότητα διατάζουν τα άτομα που βρίσκονται μέσα στο κατάστημα να μην κουνηθούν, ενώ μία από τις πελάτισσες ακουμπά στον πάγκο του ταμείου προσπαθώντας να προστατευτεί.

Λίγα λεπτά αργότερα, η κατατρομαγμένη γυναίκα χάνει τις αισθήσεις της και πέφτει λιπόθυμη στο πάτωμα, με τους δράστες να μην αντιδρούν και να μην επιτρέπουν σε κανένα να τη βοηθήσει.

Η αντίδραση και η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη των δραστών στο δάσος Χαϊδαρίου και σύλληψη ενός από τους δύο.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα