Λυκουρέζου - Κουτουμάνου: Στα δικαστήρια οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ, ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ, ΜΑΡΘΑ ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ, ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ, ΜΑΡΘΑ ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟΥ EUROKINISSI

Στα μαχαίρια βρίσκονται οι δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη. Η Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου και η Μάρθα Κουτουμάνου αντιδικούν για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη και για το περιεχόμενο θυρίδας

Στο δικαστήρια μεταφέρθηκε η κόντρα της οικογένειας της Ζωής Λάσκαρη, σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία που κληρονομούν οι δύο κόρες της. Η Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου βρέθηκε στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, ύστερα από ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει σε βάρος της αδελφής της Μάρθας Κουτουμάνου, οι οποίες βρίσκονται σε αντιδικία για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη και για το περιεχόμενο θυρίδας που ανήκε στην αείμνηστη ηθοποιό.

Μέρος στην αντιπαράθεση πήρε και ο Αλεξ. Λυκουρέζος, ο οποίος κατέθεσε κατά τη σημερινή συζήτηση, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να γίνει σωστή αξιοποίηση της περιουσίας, καθώς υπάρχουν σημαντικά χρέη που θα πρέπει να διαχειριστούν οι κληρονόμοι. «Είμαι ο πατέρας της Μαρίας - Ελένης Λυκουρέζου. Υπάρχει μια περιουσία από τη μητέρα τους. Υπάρχει ένα σπίτι στο Πορτο Ράφτη, μια μεζονέτα που μέναμε εκεί μαζί. το αντικείμενο της αίτησης είναι το οίκημα και μια θυρίδα τραπέζης στην Πειραιώς. Υπάρχουν μεγάλες πιέσεις από χρέη, έπρεπε να γίνει μια σωστή αξιοποίηση της περιουσίας. Αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Το δικαστήριο όρισε διαχειρίστρια την Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου», ανέφερε ο ποινικολόγος, ισχυριζόμενος ότι στο σπίτι κατοικεί η Μάρθας Κουτουμάνου «χωρίς να μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί της. Ανήκει και στα δυο παιδιά το σπίτι. Υπάρχει θεμα συνεννόησης και πρέπει να γίνει αξιοποίηση».

ADVERTISING

Πρόσθεσε ότι το σπίτι θα κατασχεθεί αν δεν υπάρξει μία λύση, προκειμένου να πληρωθούν τα χρέη της μητέρας τους, τα οποία κληρονόμησαν. «Πιέζουν οι τράπεζες. Για την θυρίδα έχει γίνει προσπάθεια να συναντηθούν για να μοιράσουν τα πράγματα και η Μάρθα, απ’ ότι λέει η Μαρία - Ελένη, δεν εμφανίζεται ποτέ» είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, τονίζοντας ότι η Μάρθα Κουτουμάνου δεν σηκώνει τα τηλέφωνα στην αδελφή της ώστε να συνεννοηθούν για τις επόμενες κινήσεις τους.

Μάλιστα, ο πρώην βουλευτής που κατέθεσε ότι μετά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρης δεν έχει καμία επικοινωνία με τη Μάρθας Κουτρουμάνου, είπε «παρουσία αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι έχουν αλλάξει κλειδαριές, δεν μπορούσαν να ανοίξουν. Η Μαρία - Ελένη αυτό που θέλει να αξιοποιηθεί η περιουσία γιατί αλλιώς μιλάμε για οικονομική καταστροφή και για τα δυο παιδιά».

Από την πλευρά της, η Μάρθας Κουτουμάνου υποστήριξε: «Εγώ θέλω να πουληθεί πρώτη απ όλους, αλλά δεν υπάρχει συνεννόηση. Είναι 500 τμ και έχω όλα τα βάρη μόνη μου. Κανείς δεν βοηθάει. Εγώ θέλω να πουληθεί και μακάρι να βρεθεί, αλλά είναι δύσκολο, είναι μεγάλο σπίτι».

Πρόεδρος: Η μητέρα σας δεν θα ήθελε να είστε έτσι.

Κουτουμάνου: Όχι δεν θα ήθελε. Εγώ πάντως θέλω να πουληθεί το σπίτι. Κάποια στιγμή ένας μεσίτης που είχε έρθει το είπε στην τηλεόραση ότι ξεπουλάμε τα πράγματα της μητέρας μας. Εγώ δεν το ήθελα αυτό. Σταμάτησε για λίγο να κάτσει ο θόρυβος.

Πρόεδρος: Από το φθινόπωρο του 2017 που σας έστειλε το μήνυμα που λέτε δεν έχετε μιλήσει, ούτε ήρθε στο Πόρτο Ράφτη.

Κουτουμάνου: Όχι, ποτέ. Και άλλαξα κλειδαριές γιατί μας έκλεψαν.

Πρόεδρος: Με τα κλειδιά τι γίνεται;

Κουτουμάνου: Δεν άλλαξα όλες τις κλειδαριές γιατί δεν είχα την οικονομική δυνατότητα. Μόνο της εξωτερικής πόρτας και της κουζίνας. Είχα δώσει κλειδιά από τις αποθήκες και πήγε και πήρε όλα τα πράγματα. Ρούχα, έπιπλα, κουστούμια! Δεν είχα εμπιστοσύνη πια.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λυκουρέζος
SHARE:

24Media Network