Λύση για τα σκουπίδια με οικόπεδο από την Εκκλησία

Λύση για τα σκουπίδια με οικόπεδο από την Εκκλησία

Προχωρούν οι διαδικασίες για να λυθεί το πρόβλημα με τα σκουπίδια στον Πύργο. Η παρέμβαση της Εκκλησίας αλλάζει τα δεδομένα

Η Εκκλησία δίνει την πολυπόθητη λύση για το θέμα των σκουπιδιών στο δήμο Πύργου, με την παραχώρηση οικοπέδου που θα «φιλοξενήσει» τα βουνά που σήμερα βρίσκονται στους δρόμους της πόλης και των δημοτικών διαμερισμάτων. Προχθές αργά το βράδυ, επισημοποιήθηκε η διαδικασία και χθες το πρωί προχώρησαν όλες οι διαδικασίες ώστε ίσως ακόμα και σήμερα να ξεκινήσει πάλι η αποκομιδή των σκουπιδιών.

Το οικόπεδο που βρίσκεται κοντά στον Πύργο, φαίνεται πως αποτελεί μια λύση που δεν θα ξεσηκώσει αντιδράσεις, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχουν όλες οι σχετικές άδειες ώστε να μην σταματήσει ο δήμος την εναπόθεση για κανένα λόγο.

Αν σήμερα ξεκινήσει τελικά η αποκομιδή υπάρχει μια ελπίδα μέσα από ένα τιτάνιο αγώνα, η πόλη να καθαρίσει οριακά πριν από τα Χριστούγεννα και αυτό είναι το νέο στοίχημα που καλείται να κερδίσει η δημοτική αρχή, ώστε οι σακούλες των απορριμμάτων να μην αποτελέσουν το γιορτινό διάκοσμό της πόλης.

(Πηγή: ilialive.gr)

SHARE:

24Media Network