Μάγδα Φύσσα: “Ο αγώνας συνεχίζεται. Δεν τελείωσε τίποτα”

Μάγδα Φύσσα: “Ο αγώνας συνεχίζεται. Δεν τελείωσε τίποτα”
Η Μάγδα Φύσσα EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Στο Εφετείο ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Χ.Α., οι συγκεντρωμένοι κατέκλυσαν τον χώρο στην Αλεξάνδρας φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα. Το συγκλονιστικό μήνυμα της Μάγδας Φύσσα.

Ημέρα αντιφασιστικών δράσεων ήταν η Πέμπτη σε όλη τη χώρα με συγκεντρώσεις για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μπροστά στο Εφετείο πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην οποία καλούσαν αντιφασιστικές οργανώσεις, συλλογικότητες της αριστεράς, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, το ΜέΡΑ25 και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

NEWS 24/7

NEWS 24/7

Με πανό και συνθήματα οι συγκεντρωμένοι κατέκλυσαν τον χώρο στην Αλεξάνδρας φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα ενώ παρούσα ήταν και η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα.

Η Μάγδα Φύσσα NEWS 24/7

Η Μαγδα Φύσσα δήλωσε: “Είναι μια ιστορική μέρα σήμερα. Όλοι θυμόμαστε την περυσινή μέρα. Το μεγαλείο που θα μείνει στη μνήμη όλων μας. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι τελειώσαμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο αγώνας συνεχίζεται. Εμείς έχουμε μπροστά μας ένα εφετείο και από το βλέπουμε ξαναβγήκαν πάλι στους δρόμους και έχουμε ξανά πάλι περίπου τα ίδια πράγματα. Ελπίζω ότι οι αρμόδιοι θα το λάβουν σοβαρά υπόψη τους. Ένα χρόνο μετά το μήνυμα είναι ίδιο όπως και τότε. Ο αγώνας συνεχίζεται. Δεν σταμάτησε τίποτα και δεν τελείωσε τίποτα”.

Σωματεία και φορείς που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στις 7.30 στην Ομόνοια, πραγματοποιώντας πορεία προς το Σύνταγμα, όπου από τις 7 μ.μ. έχει ξεκινήσει συναυλία που διοργανώνουν φοιτητικοί σύλλογοι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα