Μαιευτήρας ασελγούσε στη 15χρονη κόρη της αδελφής του

Μαιευτήρας ασελγούσε στη 15χρονη κόρη της αδελφής του
Φωτογραφία αρχείου PHOTOGRAPH: GARRY WEASER FOR THE

Σαραντατετράχρονος ιατρός ασελγούσε στην κόρη της αδελφής του όταν εκείνη έλειπε σε επαγγελματικά ταξίδια. Βρέθηκε DNA στα σεντόνια της 15χρονης και στο αρκουδάκι της

Σοκ προκάλεσε στους ιατρικούς κύκλους η αποκάλυψη ότι γιατρός που εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα μαιευτήρια της χώρας, ασελγούσε σε βάρος της 15χρονης ανιψιάς του, κόρης της αδερφής του επί ένα χρόνο!

Σύμφωνα με την Espresso, η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 15χρονη δεν άντεξε άλλο και έσπασε την σιωπή της, λέγοντας στους γονείς της τον εφιάλτη που βίωνε.

Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα χρόνο όταν η μητέρα της αναγκάστηκε να ταξιδεύει εκτός Αθηνών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έτσι την εμπιστευόταν στον αδερφό της.

Εκείνος άρχισε να ασελγεί σταδιακά εις βάρος της και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τουλάχιστον τρεις φορές.

Η μικρή δεν άντεξε άλλο και πριν από περίπου δέκα μέρες το είπε στην μητέρα της η οποία κατήγγειλε αμέσως τον βιασμό στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.  Ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της  15χρονης και βρήκαν γενετικό υλικό στα σεντόνια αλλά και στο αρκουδάκι της.

Ο 44χρονος επέμεινε τόσο στον ανακριτή όσο και στον εισαγγελέα ότι το συνευρέθηκε με το κορίτσι ερωτικά, αλλά με την συναίνεσή της! Τα ίδια επανέλαβε και στον ανακριτή στον οποίο οδηγήθηκε χτες.

Ο 44χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Τρικάλων.

SHARE:

24Media Network