Μάνος Δασκαλάκης: “Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου – Θέλω να μάθω την αλήθεια”

Μάνος Δασκαλάκης: “Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου – Θέλω να μάθω την αλήθεια”
Ο Μάνος Δασκαλάκης με την 9χρονη Τζωρτζίνα INTIME

Διαψεύδει ότι είναι εξαφανισμένος ο Μάνος Δασκαλάκης και δηλώνει πως δεν φοβάται τίποτα και κανέναν σχετικά με την υπόθεση των θανάτου των τριών παιδιών του στην Πάτρα.

Στις φήμες που τον θέλουν να είναι εξαφανισμένος απάντησε ο Μάνος Δασκαλάκης, αναφέροντας πως δεν έχει να κρύψει τίποτα και πως θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο των τριών παιδιών του.

Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση εις βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας, παραχώρησε συνέντευξη στον Πέτρο Κουσουλό, η οποία θα κυκλοφορήσει στο αυριανό τεύχος της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” και θα μεταδοθεί ολόκληρη στις αρχές της εβδομάδας στο ereportaz.gr.

“Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια”, ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης στην συνέντευξη, μέρος της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται”.

“Σε κάθε θάνατο έλεγα ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω πενήντα φορές τώρα. Πάντα δούλευα, όμως, για να τους δώσω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή”, δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς θα κινηθεί από ‘δω και πέρα, απάντησε πως “είναι ξεκάθαρη η θέση μου”, ενώ συμπλήρωσε:Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Ακόμη και τώρα θέλω να μάθω την αλήθεια. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού την προμηθεύτηκε, πώς την έδωσε και τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά”.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα