Μαρούδας: “Είμαστε πάνω από 500 τρακτέρ, η κυβέρνηση να δώσει λύσεις”

Μαρούδας: “Είμαστε πάνω από 500 τρακτέρ, η κυβέρνηση να δώσει λύσεις”
Φωτογραφία από τις κινητοποιήσεις των αγροτών Eurokinissi

Ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας υπογράμμισε ότι οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Αμετακίνητοι στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες της Θεσσαλίας, κρατώντας για τρίτη ημέρα την Αθηνών- Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στον news247 στους 88,6 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας -με αφορμή τις διώξεις εναντίον αγροτών που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών για παρακώλυση συγκοινωνιών- είπε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό και νομίζει ότι με διώξεις θα τους σταματήσει.

Την Κυριακή, πρόσθεσε , θα γίνει σύσκεψη προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις τους και κατηγόρησε τον υπουργό Σταύρο Αραχωβίτη οτι λέει πως ικανοποιήθηκαν τον Δεκέμβρη τα αιτήματά τους, τα οποία όμως δεν έχουν αλλάξει.

Σε ότι αφορά τις διεκδικήσεις τους, υπογράμμισε την κατάργηση των ανοιχτών τιμών πώλησης λέγοντας ότι με το ισχύων καθεστώς τα προϊόντα φτάνουν στον καταναλωτή πέντε ή έξι φορές πάνω από την αρχική τιμή πώλησης.

“Είμαστε πάνω από 500 τρακτέρ, γι’ αυτό γίνεται και η δίωξη σε μας. Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει λύσεις στα προβλήματά μας” κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα