Μαρτυρία για τους εξορκισμούς: "Του ζήτησα να κατεβάσει το βίντεο. Πήρε έναν εξαρτημένο και τον εκμεταλλεύτηκε"

«Εξορκισμένος» μιλά για την εξαπάτησή του από την Εκκλησία των Εθνών
«Εξορκισμένος» μιλά για την εξαπάτησή του από την Εκκλησία των Εθνών MEGA

Τοξικοεξαρτημένος που εξαπατήθηκε μίλησε για την διαδικασία εξορκισμού που υπεβλήθη από την αυτοαποκαλούμενη Εκκλησία των Εθνών. Πώς έπαιρναν χρήματα από ανθρώπους με ψυχικά και σωματικά προβλήματα.

Ο κ. Χρήστος ανέφερε πως το 2014 απευθύνθηκε στην εν λόγω "Εκκλησία" που έκανε δήθεν εξορκισμούς στη Θεσσαλονίκη, καθώς ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών, και τον έπεισαν ότι λόγω ενός δαίμονα, έχει περιέλθει σε αυτή την κατάσταση.

"Η εμφάνισή μου είναι μία επανόρθωση για τον εαυτό μου και δεύτερον για τον κόσμο. Αυτό δεν είναι εξορκισμός είναι θέατρο. Ήμουν σε αυτό το πρόβλημα χρόνια και έψαχνα τον Θεό. Δεν ξέρω για ποιόν λόγο τα έκανα αυτά τα πράγματα. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι αληθινό. Δεν τον αποκαλούσαν ποτέ "παπά". Τον αποκαλούσαν wiseman ή αλλιώς άνθρωπο της σοφίας. Είναι μία κατάσταση που όταν έχεις κάνει στη ζωή σου άσχημα πράγματα, όταν έχεις πληγώσει κόσμο, όταν θες να κάνεις κάτι καλύτερο για τον κόσμο, πιστεύοντας ότι με αυτά τα πράγματα θα θεραπευτείς, κάνεις τα πάντα", ανέφερε αρχικά.

"Έπαιζα θέατρο γιατί εκεί θες μια αυτοαποδοχή, γιατί εκεί πάνε άνθρωποι με ψυχικά προβλήματα, με σωματικά. Είμαι υπό την επήρεια ναρκωτικών εκείνη την ώρα που μου έκαναν "εξορκισμό". Έχεις κουραστεί από το να σε κοιτούν με μισό μάτι, και ψάχνεις την αποδοχή. Ήμουν χρήστης, ήμουν σε έναν χώρο 25 χρόνια, πίστευα ότι θα πάω εκεί και θα γίνω καλά. Ήμουν σε ένα κλειστό πρόγραμμα και υποτροπίασα, και αυτός ο "παπάς" μου είπε  ότι θα με θεραπεύσει αυτός. Κάποια στιγμή μου είπε ότι δεν παίζω σωστά τον ρόλο μου", πρόσθεσε.

Για το εάν του ζήτησαν χρήματα δήλωσε πως, "μου ζήτησε χρήματα, αλλά με υπόσχεση βοήθειας, όταν δεν μπορούσα να βρω δουλειά. Πίστευα ότι μπορώ να βρω τον Θεό εκεί πέρα, ήταν όλα ένα ψέμα. Επειδή δεν μπορούσα να δουλέψω, ως εθισμένος που ήμουν, αυτός μου είπε ότι νοικιάζει κάτι σπίτια. Μου είπε ότι θα μου νοικιάζει για 500 ευρώ, ενώ έπαιρνα 534 ευρώ. Ήμουν "τρελός", έπαιρνα 534 ευρώ και έπρεπε να θρέψω την οικογένειά μου, και έπρεπε να βρω συν 500 ευρώ για εκείνον για το σπίτι".

"Του ζήτησα να κατεβάσει το βίντεο. Πήρε έναν ναρκομανή και τον εκμεταλλεύτηκε αυτός ο Χάρης", συμπλήρωσε.

"Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τον άνθρωπο που με βοήθησε ανιδιοτελώς, τον Κώστα Λαχανά και το κέντρο του", εξομολογήθηκε ο κ. Χρήστος με δάκρυα στα μάτια.

"Συμπεριφέρεται με αλαζονεία, δεν είναι αυτό το πρόσωπο που δείχνει στις κάμερες. Όταν είσαι άνθρωπος του Θεού, δεν κυκλοφορείς με 2 αυτοκίνητα ότι και καλά "μου τα κάνουν δώρο", κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη
SHARE:

24Media Network