Μάτι: 99 οι νεκροί – Κατέληξε 26χρονη

Μάτι: 99 οι νεκροί – Κατέληξε 26χρονη
Η είσοδος του οικοπέδου στο Μάτι που έχασαν την ζωή τους 26 άτομα Eurokinissi

Η εγκαυματίας νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό μετά από τη φωτιά στο Μάτι. Πρόκειται για τον 16ο τραυματία που χάνει τη ζωή του στα νοσοκομεία. Οι εγκαυματίες που παραμένουν στα νοσοκομεία είναι πλέον 17, εκ των οποίων οι 3 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Την τελευταία της πνοή άφησε 26χρονη εγκαυματίας που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό μετά από τη φωτιά στο Μάτι.

Ο τραγικός απολογισμός της μεγάλης φωτιάς στην Ανατολική Αττική ανέρχεται πλέον στους 99 νεκρούς. Συνολικά, 16 τραυματίες έχουν καταλήξει στα νοσοκομεία από το βράδυ της 23ης Ιουλίου έως και σήμερα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, οι εγκαυματίες που παραμένουν στα νοσοκομεία είναι πλέον 17, εκ των οποίων οι 3 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Θυμίζουμε πως χθες τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στο Ευρωκοινοβούλιο για τους νεκρούς. Με δήλωση του προέδρου της Αντόνιο Ταγιάνι και ενός λεπτού σιγή, η ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου εξέφρασε την αλληλεγγύη της προς τον ελληνικό λαό, για την τραγωδία στο Μάτι.

Την Κυριακή, ερωτηθείς για την τραγωδία στο Μάτι και την περιβόητη σύσκεψη το βράδυ της τραγωδίας, ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη του στην ΔΕΘ, είπε ότι η κυβέρνηση δεν έκρυψε τους νεκρούς και επεσήμανε ότι ο ίδιος έδωσε εντολή στον κυβερνητικό εκπρόσωπο λίγες ώρες μετά να πει τα κακά μαντάτα στον ελληνικό λαό.

Παράλληλα, ζήτησε από τη ΝΔ “να σταματήσει να παίζει το παιχνίδι της τυμβωρυχίας πάνω σε μια εθνική τραγωδία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα