Μεγάλη φωτιά σε νεοκλασικό στην Πατησίων - Εκκενώθηκε διπλανή πολυκατοικία

Πυροσβέστες επιχειρούν στην πυρκαγιά σε κτήριο επί της λεωφόρου Συγγρού 101 στην Καλλιθέα, όπου στεγάζεται νυχτερινό κέντρο διασκέδασης την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 7 οχήματα με 20 πυροσβέστες. 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Πυροσβέστες επιχειρούν στην πυρκαγιά σε κτήριο επί της λεωφόρου Συγγρού 101 στην Καλλιθέα, όπου στεγάζεται νυχτερινό κέντρο διασκέδασης την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 7 οχήματα με 20 πυροσβέστες. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεσή της 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ προσωρινά έκλεισε η οδός Πατησίων στο ρεύμα προς Πατήσια

Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 05.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ακατοίκητο τετραώροφο κτίριο επί της οδού Πατησίων, κοντά στο Πεδίον του Άρεως.

Στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεσή της 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ προσωρινά έκλεισε η οδός Πατησίων στο ρεύμα προς Πατήσια.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο μετά τις 08.30.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής κάποιο άτομο που τυχόν να βρισκόταν μέσα στο κτίριο, ενώ σημειώνεται ότι για προληπτικούς εκκενώθηκε διπλανή πολυκατοικία. Πάντως, η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε πέραν του κτιρίου.

SHARE:

24Media Network