Γέρακας: Μεικτές ομάδες Ελλήνων και Αλβανών στην άγρια συμπλοκή - Τραυματίας με σφαίρα στον λαιμό

Γέρακας: Μεικτές ομάδες Ελλήνων και Αλβανών στην άγρια συμπλοκή - Τραυματίας με σφαίρα στον λαιμό

Βγήκαν μαχαίρια και πιστόλια σε αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών σε πάρκο στον Γέρακα, τα ξημερώματα- Διερευνώνται τα αίτια, αλλά μέχρι στιγμής δεν προκύπτει συσχετισμός με τους Βουλιαράτες - Οικονομικές διαφορές πιθανόν για ναρκωτικά ο λόγος της συμπλοκής από μικτές ομάδες Ελλήνων και Αλβανών-Από τους τραυματίες δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση ενώ στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκε ένα όπλο

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα μεταξύ 13-15 ατόμων, Ελλήνων και Αλβανών, σε πάρκο, στη συμβολή των οδών Γέρακος και Δομοκού, στον Γέρακα.

Τα αίτια της συμπλοκής διερευνώνται αν και μέχρι στιγμής δεν προκύπτει συσχετισμός με το περιστατικό στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου, όπου ένας ένοπλος ομογενής έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών αστυνομικών.

Από την έως τώρα έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που έχουν προλάβει να μιλήσουν με όσους είναι σε θέση να μιλήσουν από τους τραυματίες, η εικόνα που σχηματίζεται είναι πως η αιτία της συμπλοκής ήταν οικονομικές διαφορές που ενδεχομένως προκύπτουν από παράνομες ενέργειες και πιθανόν για ναρκωτικά.

Σημειώνεται επίσης πως οι ομάδες που συνεπλάκησαν μεταξύ τους ήταν μικτές και ενδεικτικά οι τρεις από τους τραυματίες Αλβανούς ήταν μαζί με τον Έλληνα που τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβολισμό στον λαιμό.

Τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και τρεις στον Ερυθρό Σταυρό. Όλοι τους με τραύματα από μαχαίρια και όπλο. Δύο εξ αυτών νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, ο πιο σοβαρά τραυματίας είναι ένας Έλληνας που έχει δεχτεί σφαίρα στον λαιμό, τέσσερις Αλβανοί με τραύματα από μαχαίρι και ένας Αλβανός με τραύμα από σφαίρα στο πόδι.

Το 9αρι πιστόλι που βρέθηκε στο σημείο έχει αποσταλεί για περαιτέρω ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών - Τραυματίας με σφαίρα στον λαιμό

Γέρακας: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών - Δύο σε κρίσιμη κατάσταση

SHARE:

24Media Network