Μεσολόγγι: Γιατρός κατηγορείται ότι έβγαλε πλαστό πιστοποιητικό νόσησης

Μεσολόγγι: Γιατρός κατηγορείται ότι έβγαλε πλαστό πιστοποιητικό νόσησης
Shutterstock

Γιατρός στο Μεσολόγγι φέρεται να πήρε δείγμα από ασθενή με κορονοϊό για να εκδώσει δικό του πιστοποιητικό νόσησης.

Σωρεία καταγγελιών για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης έρχονται καθημερινά στο φως μετά την πολύκροτη υπόθεση στον Παλαμά Καρδίτσα, όπου μια υπάλληλος χορηγούσε «μαϊμού» πιστοποιήσεις εμβολιασμού.

Η νέα καταγγελία έρχεται από το Μεσολόγγι: Σύμφωνα με το agrinionews.gr, γνωστός ιατρός στην περιοχή κατέθεσε αποτέλεσμα rapid test σύμφωνα με το οποίο ήταν θετικός στον κορoνοϊο.

Φέρεται μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί, ότι πήρε επίχρισμα από την μύτη θετικού στον κορονοϊό ασθενή προκειμένου να το προωθήσει σε άλλον γιατρό του νοσοκομείου, έτσι ώστε να επικαλεστεί ότι νόσησε, να πάρει το πιστοποιητικό νόσησης και να καθυστερήσει για έξι μήνες τον εμβολιασμό του.

Στο νοσοκομείο Μεσολογγίου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (7/9) ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης προκειμένου να διατάξει την διερεύνηση καταγγελίας που έφτασε στο γραφείο του.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ παρακλάδια των κυκλωμάτων με πλαστά πιστοποιητικά έχουν εντοπιστεί σε Αιτωλοακαρνανία και Κρήτη.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την καταγγελία της αντιπροέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Άννας Μαστοράκου, αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα δέχονται δεκάδες γιατροί για να εκδώσουν επί πληρωμή πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα