Μετά το σάλο δεν θα πληρωθεί το πρόστιμο της 90χρονης με τα τερλίκια

Μετά το σάλο δεν θα πληρωθεί το πρόστιμο της 90χρονης με τα τερλίκια

Μετά από παρέμβαση Γεροβασίλη το διοικητικό πρόστιμο στην Σουζάνα Ηλιάδου, θα καταστεί ανενεργό επ’ αόριστω και έτσι δεν θα χρειαστεί να το πληρώσει - Οργή στο Υπουργείο από τον υπερβολικό “ζήλο” των αστυνομικών του Α.Τ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης στην Θεσσαλονίκη.

Μετά την κοινωνική κατακραυγή, όπως ήταν λογικό προκλήθηκε και η οργή της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για τον υπερβολικό …«ζήλο» που επέδειξαν τα όργανα του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στην Θεσσαλονίκη, σε βάρος της 90χρονης γιαγιάς που πωλούσε χωρίς άδεια στη λαϊκή αγορά μάλλινα παντοφλάκια (τερλίκια) για να ζήσει…

Μετά από αυτή την τεράστια …«επιτυχία» της ΕΛ.ΑΣ. στην Θεσσαλονίκη, της επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο αξίας 200 ευρώ.

Η είδηση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, εξόργισε την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και σε συνεννόηση και με την φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. αποφασίστηκε από κοινού, αφού δεν μπορεί να «σβηστεί» το πρόστιμο, τουλάχιστον να παραμείνει η απαίτησή του ανενεργή επ’ αόριστω και η υπερήλικη γυναίκα να μην κληθεί να το καταβάλει.

Έτσι λοιπόν, πρακτικά το πρόστιμο αποτελεί παρελθόν για την 90χρονη, όχι όμως και η ταλαιπωρία και ο χλευασμός που υπέστη. Σε αυτή την περίπτωση… η ηγεσία του Υπουργείου δεν φαίνεται πρόθυμη να “σβήσει” από την μνήμη της αυτούς τους χειρισμούς που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα