Μεταμόρφωση: Καταδικάστηκε ο 53χρονος που συνελήφθη με 16χρονο στο αυτοκίνητό του

Μεταμόρφωση: Καταδικάστηκε ο 53χρονος που συνελήφθη με 16χρονο στο αυτοκίνητό του
Αίθουσα δικαστηρίου Eurokinissi

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο 53χρονος που συνελήφθη μαζί με έναν 16χρονο, μέσα στο αυτοκίνητό του σε παράδρομο της εθνικής οδού στη Μεταμόρφωση.

Σε… χιούμορ απέδωσε τα μηνύματα που αντάλλασσε με ένα 16χρονο μέσω Facebook, ο 53χρονος που συνελήφθη μαζί με το αγόρι μέσα στο αυτοκίνητό του πριν μερικές ημέρες. Παρά την προσπάθεια να πείσει το δικαστήριο ότι δεν σκόπευε να συνευρεθεί ερωτικά με το νεαρό, το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή.

Το Αυτόφωτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο κήρυξε ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο για το αδίκημα της απόπειρας γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, χωρίς να του αναγνωρίσει κάποιο ελαφρυντικό, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση. Κατά την ακροαματική διαδικασία αναγνώστηκε η κατάθεση του 16χρονου, καθώς ο ίδιος δεν προσήλθε να καταθέσει παρά το αίτημα της υπεράσπισης η δίκη να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών για να εμφανιστεί το αγόρι.

«Μου έστελνε ερωτικά μηνύματα, δεν με ρώτησε πόσων ετών είμαι. Μου είπε να πάμε για καφέ. Θα μου έδινε χρήματα. Βρεθήκαμε στην εθνική οδό στο ύψος της Λένορμαν. Στο όχημα μπήκα με τη θέλησή μου, μου ζήτησε να βγάλω την μπλούζα, δεν πρόλαβε να ασελγήσει πάνω μου. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν έρχονταν οι αστυνομικοί” είπε προανακριτικά ο 16χρονος, τον οποίο οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν την περιοχή, εντόπισαν ημίγυμνο μέσα στο αυτοκίνητο σε παράδρομο της εθνικής οδού στη Μεταμόρφωση.

Από την πλευρά του, ο 53χρονος που με δάκρυα στα μάτια ζήτησε από το δικαστήριο να του χορηγηθεί το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, υποστήριξε πως ο νεαρός έμοιαζε μεγαλύτερος ηλιακά και ότι δεν του είχε πει ποτέ την πραγματική του ηλικία.

«Εκείνο το βράδυ βρεθήκαμε γύρω στις 11 για μια βόλτα στην Κηφισιά. Πήγαμε προς την εθνική οδό για να κάνω την ανάγκη μου. Δεν γνωρίζω γιατί είχε βγάλει την μπλούζα, πιθανόν να ζεστάθηκε, δεν του το ζήτησα εγώ. Η θέση του συνοδηγού ήταν κατεβασμένη, γιατί φοβήθηκε τους αστυνομικούς, είναι Αλβανός ρομά» υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

Όσο για τα ερωτικά μηνύματα που αντάλλασσε με τον 16χρονο, στα οποία εμφανίζεται να μιλά και για το χρηματικό τίμημα που θα έδινε, ο 53χρονος τα απέδωσε σε χιούμορ, επισημαίνοντας ότι πράγματι του είχε δώσει χρήματα, αλλά μόνο γιατί το αγόρι τα είχε ανάγκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα