Μικροένταση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αντεξουσιαστές προσπάθησαν να προσεγγίσουν οπαδούς της Χρυσής Αυγής

Μικροένταση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αντεξουσιαστές προσπάθησαν να προσεγγίσουν οπαδούς της Χρυσής Αυγής

Μικροένταση η οποία μάλιστα έληξε και γρήγορα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συγκέντρωση της κίνησης "Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες" βρέθηκε αντιμέτωπη με αντισυγκέντρωση αντεξουσιαστών (vid&pics)

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια συγκέντρωσης που διοργάνωσε η κίνηση “Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες”, για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής.

Σαράντα περίπου άτομα κρατώντας ελληνικές σημαίες, συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή, ενώ την ίδια ώρα ομάδες ατόμων, που πρόσκεινται στον αντεξουσιαστικό χώρο, πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση, στην οδό Εγνατία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε κάποια στιγμή μέλη της Αντεξουσιαστικής Κίνησης επιχείρησαν να κατευθυνθούν στο σημείο όπου είχαν συγκεντρωθεί οι σαράντα διαδηλωτές, αλλά τους παρεμπόδισαν διμοιρίες των ΜΑΤ και μοτοσικλετιστές, που αναπτύχθηκαν προληπτικά σε κομβικά σημεία.

Λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ η κατάσταση εκτονώθηκε και οι συγκεντρωθέντες και στα δύο σημεία της πόλης διαλύθηκαν, χωρίς την επέμβαση της Αστυνομίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ thestival.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ένταση Θεσσαλονίκη

SHARE:

24Media Network