Μητέρα Άλκη Καμπανού: “Τι σας έφταιξε ο λεβέντης μου; – Κοιτάξτε με” είπε στους 12 κατηγορούμενους

Μητέρα Άλκη Καμπανού: “Τι σας έφταιξε ο λεβέντης μου; – Κοιτάξτε με” είπε στους 12 κατηγορούμενους
Η μητέρα του Άλκη Καμπανού © Intime p.a./INTIME NEWS

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η μητέρα του 19χρονου Άλκη Καμπανού, η οποία απευθυνόμενη στους 12 κατηγορούμενους, τους είπε: "Κοιτάξτε με, σηκώστε το κεφάλι!".

Η μητέρα του 19χρονου Άλκη Καμπανού, Μελίνα Κακουλίδου, από το βήμα του μάρτυρα, κατά την κατάθεσή της στη δίκη για τη δολοφονία του γιού της, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022 στην περιοχή της Χαριλάου, έστρεψε το βλέμμα της προς τους 12 κατηγορούμενους, λέγοντας “Είμαι η μητέρα του Άλκη. Κοιτάξτε με, σηκώστε το κεφάλι!”.

“Εάν είχαν μια σταγόνα αλήθειας θα με κοιτούσαν στα μάτια γιατί στα μάτια μου θα βλέπανε και τον Άλκη”, τόνισε η κ. Κακουλίδου, στην κατάθεσή της. Έκανε λόγο για “κτηνωδία” και απήυθυνε ένα τεράστιο “γιατί” προς τους κατηγορούμενους.

Η μάρτυρας αναρωτήθηκε, “Γιατί τον σκότωσαν; Ήταν καβγάς, ήταν ραντεβού θανάτου;”. και απευθύνθηκε και πάλι στους κατηγορούμενους, λέγοντας, “Τι σας έφταιξε ο λεβέντης μου; Ήταν 1,90…”, ανέφερε χαρακτηριστικά και σχολιάζοντας τα ιατροδικαστικά ευρήματα, που περιγράφουν αναλυτικά τα χτυπήματα που δέχθηκε ο 19χρονος, τόνισε, “Τριάντα χτυπήματα στο παιδί μου. Πολτοποίησαν το κρανίο του. Και δεν το έκανε κανένας; Αυτό με ξεπερνάει από μόνο του”.

Αναφερόμενη στους κατηγορούμενους, τους οποίους κατονόμασε έναν προς έναν, είπε ότι κανείς δεν ζήτησε ούτε μία συγγνώμη, ενώ περιγράφοντας το χαρακτήρα του γιου της, είπε ότι “από πολύ μικρός αποδεχόταν τους πάντες, είχε διαμορφωμένη προσωπικότητα, γνώριζε τα όρια του”.

Ήταν, όπως τόνισε, “ένα παιδί γεμάτο χαρίσματα, χαμόγελο, ειλικρίνεια, έλλειψη εγωισμού. Δεν υπήρχε περίπτωση στο σπίτι να υπάρξει καβγάς ανάμεσα σε μένα και στο σύζυγό μου και να μην πει ο Άλκης: “βρείτε τρόπο να λύσετε τα προβλήματά σας στην ηλικία που είστε””.

Τα 33′ πριν τη δολοφονία του Άλκη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα