Μητέρα Φύσσα: Φασίστας και συνένοχος στη δολοφονία του Παύλου όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή

Defendants for trial of the Golden Dawn during the transfer to the special courtroom of the Korydallos prison, in Athens, Greece on May 12, 2015. /          ,  12 2015.
Defendants for trial of the Golden Dawn during the transfer to the special courtroom of the Korydallos prison, in Athens, Greece on May 12, 2015. / , 12 2015. MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Η μητέρα του Παύλο Φυσσα σε μία εκ βαθέων συνέντευξη λίγο μετά την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία του γιου της από τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο

"Όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή είναι φασίστας και συνένοχος στη δολοφονία" δηλώνει απερίφραστα η μητέρα του Παύλου Φύσσα, που έπεσε νεκρός πριν από δύο χρόνια από το μαχαίρι του Παύλου Ρουπακιά.

Σε μια εκ βαθέως συνέντευξη που παρέδωσε στο Βήμα της Κυριακής λίγο πριν τις εκλογές και μετά την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία από την ηγεσίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, η κυρία Φύσσα δεν μπορεί να κρύψει την οργή και την αποστροφή της.

"Αν ο λαός τούς θέλει, καλώς να τους έχει. Προφανώς αυτή η χώρα βγάζει πιο πολλούς προδότες από ό,τι ήρωες... Και να τους χαίρονται [...] Από τους υπονόμους που βρίσκονταν τους ανέβασαν πάνω, στην επιφάνεια" λέει χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τη δίκη για την εγκληματική οργάνωση σημειώνει ότι οι κατηγορούμενοι "κάνανε ό,τι μπορούσαν να έρθει η δεύτερη μαύρη επέτειος χωρίς να μιλήσουμε στη δίκη", ωστόσο τονίζει ότι "θα το παλέψουμε μέχρι τέλους".

Στην ερώτηση τι περιμένει η οικογένεια Φύσσα από αυτή τη διαδικασία, απαντά: «Να αφανιστούν, να εξαφανιστούν, να τελειώσουν.

Αναφερόμενη στον Παύλο, η Μάγδα Φύσσα αναφέρει ότι ήταν "ένα παιδί με πολύ καθαρή σκέψη, μυαλό. Ελεύθερος άνθρωπος. Δεν περίμενες ότι θα είχε αυτήν την τύχη διότι πάνω από όλα ήτανε χρήσιμος και έπρεπε να ζήσει. Είχε να προσφέρει".

«Ανάθεμά τους... Αυτοί, που σίγουρα φοβούνται, είναι ερπετά, είναι αυτοί... Ανάθεμά τους... όσο και αν θέλουν θα 'ρθει η ώρα τους. Εμείς εκεί θα 'μαστε" καταλήγει.

Πηγή: Βήμα της Κυριακής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παύλος Φύσσας, Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κανένας μόνος απέναντι στους ναζί. Ποτέ ξανά

Παύλος Φύσσας: Το χρονικό της δολοφονίας που έκανε τις μάσκες να πέσουν

Σε αυτή τη χώρα υπάρχει κάποιος που πρέπει να απελαθεί. Ο φασισμός

SHARE:

24Media Network