Μπαράζ χτυπημάτων με γκαζάκια τα ξημερώματα σε Γαλάτσι και Καισαριανή

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς αποτελούμενους από γκαζάκια έξω από υποκατάστημα τράπεζας στο Γαλάτσι και έξω από ασφαλιστική εταιρεία και υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην Καισαριανή, προκαλώντας περιορισμένες υλικές ζημιές

Μπαράζ χτυπημάτων με τοποθέτηση αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών αποτελούμενων από γκαζάκια σημειώθηκε τα ξημερώματα.

Το πρώτο χτύπημα σημειώθηκε δέκα λεπτά πριν τις τρεις τα ξημερώματα στην είσοδο υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Παπαφλέσσα 61, στο Γαλάτσι.

Οι άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από 4 γκαζάκια, προκαλώντας φθορές στον υαλοπίνακα και στο δάπεδο του υποκαταστήματος.

Δέκα λεπτά μετά τις τρεις τα ξημερώματα σημειώθηκαν δύο ταυτόχρονα χτυπήματα, αυτή την φορά στην Καισαριανή, στην είσοδο υποκαταστήματος της ασφαλιστικής εταιρείας “Groupama”, επί της οδού Λυδίας 9, όπου οι άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν δύο γκαζάκια προκαλώντας εξίσου ζημιές στην είσοδο και στο δάπεδο και ομοίως σε βάρος υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. επί της οδού Ούλωφ Πάλμε 22.

Έρευνα για τα περιστατικά διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις αυτές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network