Ναυάγιο στα Κύθηρα: Στους οκτώ οι αγνοούμενοι, στη θάλασσα παραμένουν οι σοροί επτά ανθρώπων

Ναυάγιο στα Κύθηρα: Στους οκτώ οι αγνοούμενοι, στη θάλασσα παραμένουν οι σοροί επτά ανθρώπων
Ναυάγιο στα Κύθηρα eurokinissi

Παραμένουν στη θάλασσα οι σοροί των επτά μεταναστών που βρήκαν τραγικό θάνατο από το ναυάγιο στα Κύθηρα. Νέα επιχείρηση του Λιμενικού, στο σημείο συγγενείς των οκτώ αγνοούμενων.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων από το ναυάγιο που σημειώθηκε την Πέμπτη (6/10) στα Κύθηρα, όταν ανατράπηκε πλεούμενο με 95 μετανάστες.

Στην περιοχή όπου πνέουν ισχυροί άνεμοι εντάσεως 7 μποφόρ βρίσκεται το σκάφος ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος στο οποίο βρίσκονται βατραχάνθρωποι που όμως δεν μπορεί να προσεγγίσει το σημείο της βραχώδους ακτής του νησιού, όπου 7 μετανάστες βρήκαν τραγικό θάνατο για να ανασύρει τις σορούς τους.

Οκτώ άτομα αγνοούνται σύμφωνα με τις αρχές, με την αγωνία να κορυφώνεται για την τύχη τους, ενώ στο σημείο βρίσκονται και συγγενείς τους, περιμένοντας μια θετική εξέλιξη.

Η τελευταία ενημέρωση από το Λιμενικό αναφέρει ότι μετά τις 3 το μεσημέρι το πλοίο ανοιχτής θαλάσσης θα κάνει μία ακόμα απόπειρα να προσεγγίσει το σημείο.

Για το δρομολόγιο αυτό έχει συλληφθεί ένας διακινητής ο οποίος θα οδηγηθεί είτε αύριο είτε μεθαύριο στον εισαγγελέα Πειραιά.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκτιμάται ότι υπήρχε κι ένας δεύτερος διακινητής ο οποίος είναι ανάμεσα στους αγνοούμενους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα